Сервіс, безпеку, комфорт і затишок гарантує тернопільська будівельна компанія „Матла” (НОВИНИ КОМПАНІЙ)

Сервіс, безпеку, комфорт і затишок гарантує тернопільська будівельна компанія „Матла” (НОВИНИ КОМПАНІЙ)
Крім двох будинків, компанія побудує велике футбольне поле, два баскетбольно-волейбольних майданчики і ще один майданчик для міні-футболу чи тенісу.
Придбати в Тернополі житло європейського класу стає не мрією, а реальністю. Адже у нашому місті є компанія, яка швидко і якісно зводить сучасні будівельні комплекси з використанням новітніх технологій.

Її будинки міцні і теплі, з усією необхідною інфраструктурою. Тут чисто, затишно, яскраво, безпечно гуляти в дворі дітям, є де відпочити дорослим.

Компанія „Матла” на будівельному ринку Тернополя працює 12 років, і кожний свій будинок робить яскравою окрасою міста.

  • Кожен наш будинок має свій почерк, – розповідає директор компанії Андрій Матла. –  Наші будинки впізнавані у місті. Основне для нас – впроваджувати в Тернополі європейські стандарти будівництва житла і обслуговування будинків. Адже не секрет, що основними покупцями житла є заробітчани, а у них вже європейські вимоги до нового житла. Тож для місцевих компаній з’явилися нові виклики. І компанія, яка здатна забезпечити головні речі для людей, а це сервіс, інфраструктуру, безпеку, комфорт і затишок, - завжди буде успішною.

 

Відео дня

Аби було все необхідне

Новобудови компанії в основному зосереджені в мікрорайоні „Дружба”. Перший пілотний проект компанія почала на Тролейбусній, 17. Потім були будинки за адресами: вул. Тролейбусна, 9, Лучаківського, 6, 6а. Крім того, зведений будинок на проспекті Злуки. Зараз компанія має дві новобудови на вулиці Сахарова.

Фірма будує швидко, якісно, облаштовує навколишню територію і покращує інфраструктуру району. Навколо кожного будинку встановлене зовнішнє освітлення, щоб район освітити, щоб мешканцям подобалося тут бути і вдень, і ввечері, щоб вони почувалися в безпеці.

- Кожен житловий комплекс ми продумуємо так, щоб люди мали усе необхідне, - продовжує Андрій Матла. – Будинок має свою підстанцію по світлу, ліфти ми ставимо тільки Оtis, вікна - тільки енергозберігаючі.

Будинки мають відеоспостереження, є паркінги, дитячі майданчики. На першому поверсі будівлі як правило розташована соціальна сфера обслуговування населення – продуктовий магазин, аптека чи тренажерний зал, щоб було все, що потрібно людям в межах пішохідної доступності. 

Крім облаштування території компанія проводить внутрішнє оздоблення будинку. Кожен будинок має свій інтер’єр, свій почерк, вирізняється на тлі інших.

- Основне – це якість, - зазначає Андрій Матла. - Основна частина людей, які купляють наше житло, звертається за порадами тих, які придбали його раніше. Тож це для нас є найкращою рекламою фірми.

 

Нові технології – міцніше і тепліше

Компанія зводить новобудови за сучасними технологіями каркасно-монолітним способом.

- Європа ще в 60-х роках перейшла на будівництво каркасно-монолітних будинків, світові технології тепер і в нас, - розповідає Андрій Матла. - В результаті отримуємо міцні і теплі будинки. Порівняно з цегляними, вони в 1,5 рази тепліші і вдвічі міцніші.

Перевага цих будинків не лише в теплоті і міцності, наголошують фахівці.

- Несучих стін в квартирі немає, отож в разі потреби власникам квартири набагато зручніше переформатовувати власне житло відповідно до своїх уподобань і потреб, - розповідає Андрій Матла.

Свого часу компанія зробила вибір саме на користь каркасно-монолітного способу будівництва.

- Через те, що область тепер є в сейсмічно-активній зоні, змінилися вимоги до будівництва, - зауважує Андрій Матла. – А будівельники повинні забезпечити як міцність будинку, так і його теплоізоляційні характеристики. Міцність цегляного будинку забезпечують зовнішні стіни, і тут чим товстіші стіни, тим менша теплоізоляція. В каркасно-монолітному будинку це питання вирішено інакше – несучу здатність тримають залізобетонні колони, які мають високу міцність. А зовнішні стіни будують з термоблоку, який має хороші характеристики з теплозбереження будинку. Для того, щоб цегляний будинок відповідав сучасним вимогам, товщина його стіни має бути не меншою метра або його ще треба утеплювати пінопластом.

Інший шлях для компаній - перейти на будівництво каркасно-монолітних будинків, що „Матла” і зробила свого часу. А тим більше з огляду на реалії сьогодення, враховуючи тарифи на газ і світло, це вагомий аргумент на користь сучасного житла.

 

Буде стадіон і спортивні майданчики

У найближчих планах фірми - друга черга будівництва двох багатоквартирних житлових будинків на Злуки, 3А із вбудованими і прибудинковими стоянками і блоком обслуговування населення. Від початку будівництва проект має бути розрахований на 2-2,5 роки, щоб виконати усе заплановане включно з благоустроєм, щоб люди могли заїжджати в свої квартири.

- Проте вже рік ми не можемо почати будівництво, хоча ми маємо усі дозволи, усе в нас відповідає чинному законодавству, - зазначає Андрій Матла. – Нас неодноразово перевіряла і прокуратура й інші контролюючі органи, що підтверджує законність і правоту нашої діяльності. Проте стикнулися з ситуацією, коли в місті використовуються технології впливу на громадську думку. А стоять за цим зазвичай люди, які мають аналогічний бізнес і які не хочуть займатися чесною конкуренцією.

Тож компанія чекає на завершення, як сподіваються, останнього судового процесу, який розставить всі крапки над „і”.

- Зараз ця територія виглядає, м’яко кажучи, не надто привабливою, - зазначає Андрій Матла. – З огляду на сміття, яке ми періодично тут прибираємо, а це і пляшки з-під алкоголю і навіть шприци, люди тут займаються відверто не здоровим способом життя, для якого призначений стадіон. Мешканці цього району, кажуть, що не хочуть навіть дітей ввечері пускати гуляти, бо це не зовсім безпечно – тут темно і збираються сумнівні компанії. Натомість компанія пропонує кардинально змінити ситуацію в цьому районі будівництвом сучасного житлового комплексу з дитячим майданчиком, паркінгами, фітнес-залом, магазином, групами погодинного перебування дітей. А головне, що в проекті є тенісні майданчики, майданчики для баскетболу чи міні-футболу, і великий стадіон розміром 40 на 90 метрів.

 

Новий будинок – розвиток інфраструктури

- З власного досвіду можна сказати, чи це були будинки на Тролейбусній, чи інші наші будинки в місті, якщо взяти той мікрорайон до і після нашої забудови, вони змінюють інфраструктуру свого району і збагачують місто – тут приємно бути, - наголошує Андрій Матла. –Адже є в Тернополі місця, де страшно пройтися. Аналогічна ситуація була колись і на Тролейбусній. Зараз цей район розбудувався, є освітлення – і те, що було глибинкою, тепер стало окрасою міста. Так само можна провести паралель і з проспектом Злуки. Якщо зараз там не надто привабливий район, навіть дещо депресивний, можна сказати, то з розвитком цього району – з приходом нашої компанії, як відповідального забудовника, який разом із новобудовою розвиває інфраструктуру району, тут є шанс змінити ситуацію на краще. Ми ж не просто ставимо будинки – маємо встановити освітлення від будинку Праці аж до кінця провулку, який проходить повз наші будинки, відремонтуємо дорогу, що проходить паралельно проспекту Злуки, наведемо лад на прилеглій території, зробимо якісні під’їзні шляхи до наших будинків. Ми це робимо не лише для мешканців цих будинків – з цього скористаються мешканці цілого мікрорайону.

Можна з впевненістю сказати, що новий будівельний комплекс від компанії „Матла” перетвориться на окрасу Тернополя.

Ліцензія АЕ N-180833 від 05.11.2012 р видана ДАБІУ

Коментарі (20)
  • Анонім

    evropejski texnologiji - z wlaky byrwtunskoi TES))))
  • Анонім

    стаття на 1 квітня )
  • Микола Унгурян

    будинок сам гарний, правда чи довго витримає зовнішня стіна з газобетону і просто фасадною штукатуркою?

    а ось з благоустроєм то тут не все так гладко - хто не вірить пройдіться по Тролейбусній від військомату до Лучаківського, там дороги вже немає давно, одні ями.
  • Stepan Ilkiv

    По перше- будинок який збудований находиться в 5м від високовольтої лінії, по правилам так взагалі не можна будувати (згідно норм десь мінімум 150м).

    По друге - немає підвалів, а стоянказа яку потрібно платити як за м2 квартири. Хто скаже що підвалу непотрібно то це просто смішно.

    По третє - якщо дадуть збудувати ще  2 будинки яких поки що немає (тому як мешканці прилеглих територій знищили паркан і тим самим призупинили забудову) то на злуки де хмара гуртожитків  людям взагалі не буде де подітися (там і пити збираються часто ну щож робити).

    От моя думка, що треба робити правильно ну принаймі старатись  а це як мінімум забрати високовольтну лінію та відреставрувати стадіон, який і так в задовільному стані знаходиться.



    От халепа забув сказати, що стаття заказна для того щоб люди не бунтували при зведені двох ще непобудованих будинки, що було раніше

    Спасибі за увагу.

    Анонім reply Stepan Ilkiv

    підтримую , саме так стаття заказна щоб показатись  білими і пушистими ,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up