Тернополяни одноголосно погоджуються, що усі сподівання виправдані – навіть краще! Передусім в очі кидається бездоганно продуманий інтер'єр. Вишукане поєднання дерева та каменю, декоративних деталей на кшталт старовинних годинників створює ефект європейської розкоші та стилю. У кожному залі - великі картини з панорамами Тернополя – творіння збаразького художника Анатолія, який малює їх просто тут, на стінах. У "Балагурі" пахне деревом – таке враження, що ти не в центрі сучасного міста, а десь в елітному палаці, де відпочивають середньовічні лорди. Однак є місце і духу сьогодення. Наприклад, цікавим дизайнерським рішенням є величезне вікно на кухню, яке дає змогу на власні очі спостерігати за процесом приготування страв. А показувати тут дійсно є що,адже кухня ресторану в ідеальному стані,навіть Оля Фреймут була б приємно здивована такому порядку і чистоті.
У ресторані "Балагур" є два зали – верхній і нижній. Тут можна відпочити великою компанією у затишній кабінці, або ж замовити окремий столик на двох. Є змога посидіти з друзями в концертному залі і послухати живі виступи музичних колективів, або ж просто насолодитися чашечкою ароматного еспресо, спостерігаючи за перехожими. Загалом «Балагур» вміщуєдо 180 Гостей. Однак просимо замовляти столики наперед, оскільки бажаючих потрапити у ресторан позитивних емоцій і справді авторської кухні настільки багато, що тут завжди людно.
Так от, тепер час згадати і про меню. Передусім, ціни тут дуже лояльні до Гостя. Усе меню складене відомим вінницьким кухарем Валерієм Павловським, який у своїх фірмових рецептах використовує лише найкращі і найсвіжіші продукти. Це єдиний ресторан у Тернополі, де можна спробувати неймовірний свинний стейк Шварцвольд, або ніжну телятину під вишуканим соусом Наршарап. Цікаво, що крім традиційних українських і європейських страв, у «Балагурі» Вам запропонують зовсім неочікувані поєднання, наприклад, замовте солодкі вареники з вишнями у винному киселі. Тут можна скуштувати освіжаючий салат М’ятний Чатні або ж справжній салат Олів'є, за рецептом самого Лоуренса Олів'є - з креветками і перепелиними яйцями. У «Балагурі» забуваєш про час, смакуючи улюблений полунично-базиліковий тіні, або оригінальний морс з журавлини. Холод зими розжене гарячий грог і справді лікувально-смакувальний лимонно-калиновий чай.
У середу, 17 грудня, з 12:00 години «Балагур» святкуватиме своє відкриття. До цього заклад працював наче у тестовому режимі, аби в процесі роботи помітити всі недоліки і виправити їх.
Це буде справді розкішний вечір. Перехожих на вулиці частуватимуть справжнім барбекю і зігріваючим глінтвейном, а на Гостей ресторану чекатиме смачне і дуже оригінальне частування з шаленим напоєм цього заходу – Балагурівка welcome drink. На вулиці, перед входом у ресторан, перехожих будуть веселити загадкові міми і яскраві артисти на ходулях. Настрій підніме неочікуваний флеш-моб офіціантів і кухарів, а також неймовірні зіркові двійники. У програмі також: інтригуюче фаєр-шоу, гра на роялі, запальні танці і жива енергійна музика. У цей святковий день Гостей ресторану розважатиме захоплюючий івано-франківський кавер-бенд Time to play. Звісно, в програмі буде й урочисте вітальне слово від адміністрації і ефектне перерізання червоної стрічки.
І хоча вечір відкриття буде дійсно незабутнім, однак не сумуйте, якщо не вдасться на нього потрапити. Адже ресторан хорошого настрою "Балагур" має намір виправдовувати свою назву і щовечора пропонувати відвідувачам яскраві шоу, ефектні виступи, цікаві номери.
Крім цього, "Балагур" постійно дивуватиме відвідувачів цікавими пропозиціями. Наприклад, з 17 грудня розпочинається акція "Солодкі ранки", що дозволяє отримати 20% знижку на всі десерти з 9:00 до 12:00 години, а от для ділових тернополян по буднях буде діяти справді дипломатична 30% знижка на обіди з 12:00 до 16:00 години.
Тож замовляйте столики, збирайте компанію – і гайда в "Балагур" за позитивними емоціями і смачними ексклюзивнимистравами. Повірте, Ви не пошкодуєте!
Телефон для замовлень – 25-07-14. Чекаємо вас за адресою – вул. Руська 19.
№ 17 від 24 квітня 2024
Читати номер
Анонім
Анонім
Анонім
Зайцев Игорь reply Анонім
Анонім reply Зайцев Игорь
Іванов Едік