Партнер рубрики Події

Нахабне ДТП на вул. 15 Квітня В маршрутку в'їхав джип з номером 5555

  • Анонім
Сьогодні близько 17:25 на зупинці 15 Квітня (Оріон) на переході , водій джипу Лексус з номерами 5555 , на великій швидкості врізався в Маршрутку що стояла в цей час на зупинці.....

А нахабсто не в тому, що сталось ДТП на зупинці, на переході,  в стоячу маршрутку... А ось у чому:
Водій автомобіля Лексус зразу ж відїхав з місця ДТП зняв із своєї машини номери та відігнав машину у сусідній двір за будинки. Не дочекавшись ДАІ.
Що вже само по собі порушення.
Але найбільше мене шокувало- поведінка водія маршрутного автобусу.
Який просто стояв і нічого не робив. А на запитання чому ви не викликаєте ДАІ він спокійно відповів, що чекає на рішення своїх як він каже "господарів".
У мене все. Якщо хтось хоче додати коментар чи фото того ДТП ласкаво просимо.
Бо таке безкарним залишати не слід, ми теж їздимо в маршрутках.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Ось фотка винуватця ДТП може хтось знає чия це машина???????

    Анонім reply Анонім

    Я думаю,що це Валєра Борісов, в нього машина з такими номерами і по комплектності похожий на мужчину,що виходить з машини на фото.

    Ігор Савчук reply Анонім

    Так це Валера Борісов ми його знаєм як колишнього співласника розважального комплексу Алігатор ! Зараз він проживає в елітному особняку навпроти стадіону !

    Анонім reply Ігор Савчук

    Ну, але він теж може європротокол оформити і даї не визивати, нє?
  • Анонім

    давно пора відстрілювати тих мажориків-бєзпрєдєльщиків... так і країна скоріше очиститься...
  • просто так

    Просто власник маршрутки швидше отримає гроші від водія Лексуса чим з допомогою ДАІ. А в нашій країні і так не карають винних.
  • Анонім

    Країна довбойобів в якій хижаків ніхто не відстрілює ,а жертва  не бажає оборонятись і сама лізе в пащаку ,а мисливці  в пагонах з цього сміються і чекають на "куш"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up