Партнер рубрики Події

Обережно! "Сільпо"!

Чи доводилось вам купувати зіпсовані продукти? Мені, на жаль, довелось. Витрачені надарма гроші, зіпсований настрій і відчуття безсилля, бо як з цим боротись в нашій країні ніхто не знає.

В суботу, по дорозі на дачу, вирішили з дружиною купити рибки. Знаєте, смачна дуже риба, приготовлена на грилі на природі. Найкраще для цього, як на мене, підходить свіжоморожена скумбрія. Взяти таку рибку, коли розмерзнеться, почистити і посолити. І все. Ніяких спецій і приправ. Годинки дві нехай просоліє, а тим часом розпалити в мангалі, щоб жар був. Така смакота, пальчики оближете.
От і вирішили ми собі таке маленьке свято зробити. Заїхали в магазин, де цю рибку інколи купляємо, а там як-раз, перерва. От і заїхали по дорозі в Сільпо, що в подолянах. Спочатку хотіли взяти ту скумбрію в холодильниках, заморожену. Взяли дві невеличкі рибини, зважили,ю а вони кіло двісті. Ого, як їх водою сільпівські умільці накачали, вийшла в них вони як повітряна кулька надута.. От де майстерність.  З досвіду знаю, що таких три рибки на кіло, а тут дві і ого-го! Не взяли ми тої риби. Опинились біля прилавка, де розморожено риба. Продавщиня почала  висьпівувати і хвалити, що тут така вже добра рибка, така свіженька. Взяли ми дві.Того разу 950 грам вийшло. Дивно, звичайно, але хай буде. свята ж хочеться. За пів-години булими вже на місті. Взяв я ту рибку, почав чистити, а нутрощі з неї просто витекли. А риба з якось дива почала в руках розсипатись на фрагменти. От так запросто можна хребет зі всіма кістками було відділи. Кинув я ту рибу, звичайно, тільки після неї руки довелось тричі з милом мити, бо ніяк якась гидота, на відчуття як мило, з рук не змивалась. Риба то зіпсованою була, а сільпівські алхіміки її в якісь гидоті вимочили і якоюсь гидотою нашпигували, щоб і форму мала, і вагу відповідну. Їжте, громадяни. А що з вами буде, кого то цікавить. тут головне, бабки щоб були.
Жаль, звичайно і грошей, і настрій зіпсований, і, що найгірше, гидко на душі. Адже ми тут абсолютно безпорадні і беззахисні. Скажете, назад було їм відвести? Ну і що, після скандалу віддали би гроші по чеку і все! А далі глуха стіна. Чи може хто знає, як з такими тварюками боротись, щоб дієво було. Є після того в мене кілька думок, але то все незаконно. А щоб по-закону як? Порадьте.

Від редакції:

У прес-службі «Сільпо» запропонували обманутому покупцю звернутись безпосередньо до них, щоб вирішити проблему.

Відео дня

- Дуже дякуємо, що звернулися. Щоб вияснити ситуацію, нам необхідно розуміти, яку саме рибу придбав ваш читач, - коментує прес-служба. - Якщо б він міг залишити свої контакти, ми б зв’язалися с ним особисто.

Свої зауваження, пропозиції чи запитання покупцям «Сільпо» пропонують за телефоном гарячої лінії 0-800-301-707.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Шинкляр Інна

    При чому тут продавці? що власники вимагають продати і заввідділи не бажають списувати то продавець продає. А скаргами тут нічого не зробиш, бо всьо куплено і підуть попють водочки і блондинка-видра поусміхається до перевірки(старша над керучими зі всіх Сільпо по Західній Україні) і все, на тому станеться. ну може ще знімуть премію з продавця, якого змушували продавати ту гниль,що жаль списати заввіділу.. а ще тотальне скорочення продавців в вищезгаданому Сільпо що в подолянах, де роботи повно, відділ великий, покупців багато, а продавець бігає туди-сюди і не встигає нічого, навіть тіж списання позабирати. Спробуйте попрацювати в торгівлі в будь-якому великому магазині, де на одного раба 5 прорабів і будете розказувати про поганих продавців. щей наші хамкуваті люди : з діда зробили пана і думає що він щось! якщо до продавця нормальна розмова і він на роботі і хоче як краще, то ніколи не порадить поганого товару, який інтерес? бо крайній завжди продавець. а за рибний відділ в Сільпо то там завжди срач: в тому розумінні що за таку зарплату і важку роботу продавці втікають тільки-но їх навчать вагою користуватись... і прийде перше-ліпше цабе-хам-покупець і нахамить ніби ти не людина, а так, нижче плінтуса, сраний продавець. хто в нас цінує чужу працю? і те що в інших магазинах краще не повірю ніколи, думаєте в Барвінках чи в Фуршетах не примушують продавців мити салати? Так МИТИ САЛАТ! не той, що рослина "салат", а олівє і т.д. але якщо продавець нормальний то не подивиться на підісланих таємних покупців чи інші перевірки і порадить справді смачне і свіже, за умови що працює там не день-два

    Anonymous reply Шинкляр Інна

    Згідно закону за якість проданого товару несе ПРОДАВЕЦЬ! В даному випадку це не тільки та жіночка,остання ланка в ланцюжку, а й весь адмінперсонал магазину. Хоча крайньою виходить саме вона. Вона, в першу чергу мала б відмовитись такий товар продавати, але, на жаль...

    Анонім reply Anonymous

    продавець не контролює якість. Відповідати має адміністрація і сан-служба, яка пропустила товар в продаж...

    Roman Baratynskyi reply Шинкляр Інна

    Правду пишете, Інно!
  • Kostiv Oleg

    Гуртовня лотос що в Білій біля старої ватри. Завжди свіжа риба за хорошу ціну
  • Анонім

    Ця служба зараз ніяких перевірок не проводить. Такі у нас закони.
  • Анонім

    Прийти  відати  їм  чек  і  забрати  свої  гроші, написати  у  захист  прав  споживачів  і  санстанцію  і  вимагати  від  тих  установ  письмової  відповідді  на  свої  скарги  і  дивитись  щоб  була  адекватна  відповідь,  якби  так  робив  кожен  ошуканий  покупець  їх  би  там  прикрили,  якщо  би  за  розум  не  взялись.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up