Відомі телеведучі. В чому секрет успіху?

  • Юлія Сиротюк
  • Автор: Юлія Сиротюк
  • Абітурієнтка 2014 року.Дівчина з не поганими амбіціями. Мрію їх розвивати. Для цього вступаю у ВУЗ на спеціальність журналіста. Кмітлива та енергійна. Моя допитливість та цікавість стануть запорукою успіху. Вірю в це і вперто йду до мети. Добра та дружелюбна,швидко знаходжу контакт із людьми. Ціную щирість та відкритість у спілкуванні.

     

  • access_time

Нещодавно у мене випала нагода поспілкуватись із цікавими телеведучими каналу 1+1 Аллою Мазур та Юрієм Горбуновим.


Я так довго чекала цієї зустрічі і вже хотіла чим швидше отримати від них якусь корисну інформацію.
Вони розповідали дуже багато потрібних аспектів телеведучих, як спеціалістів. І мені завжди було цікаво наскільки природно вони себе ведуть у ефірах.

Тема нашої зустрічі була: "У чому секрет успіху?".
Знаєте, я очікувала почути якусь стандартну фразу,яка буде для всіх одна. 
Мені завжди здавалось, що той рецепт щастя один.
Але, насправді, він для кожного свій. Не можливо досягнути чогось у житі, намагаючись прирівняти себе до когось. Ти маєш бути особливим, але водночас не боятись бути іншим зі своїми недоліками.
Ось і Юрій, і Алла сказали одну і ту ж річ: завжди залишатись у кадрі собою, не думати, як ти виглядаєш, а думати, що ти говориш, так щоб глядач тобі повірив. А це дуже важко. Потрібно спершу самому в це вірити.
Не потрібно грати на публіку і вдавати робота, героя мультфільму чи кумира . Треба бути живим, а отже близьким до народу, і тоді ти будеш цікавий глядачу.
Незважаючи на різнобічність видів журналістської діяльності телеведучих, вони зуміли донести, що на їхньому життєвому шляху було не легко, і отримати такий результат праці досить важко.

Я завжди вірила у красиву картинку:  ти прийдеш, тобі нанесуть грим, одягнуть костюм чи плаття, дадуть текст, ти його прочитаєш і програма зроблена.
Насправді, реалії зовсім інші. Це з одного боку добре, а з іншого ні.
Погано те, що тобі потрібно жертвувати дуже багато, завжди вчитись та удосконалюватись, мати міцний характер та сміливість і бути готовим до будь-яких випробувань. Це невтомна праця, в яку потрібно вкладати дуже багато зусиль, щоб результат був цього вартий.
А добре тим, що зламався мій стереотип, і професія телеведучого не така вже одноманітна, а досить багатобарвна і цікава. Я ніколи не могла подумати, що самі ж ведучі залучені у пошуку тої чи іншої інформації.
Я думала, що весь цей важкий процес, по великому рахунку, не має до них ніякого відношення. А це не так.
Вони працюють незважаючи на те, що ефірний час закінчився.

Тому казати, що вони не знають, про що говорять, не варто.
А навпаки, вони повинні орієнтуватися у всіх сферах життя: політиці, економіці, культурі, моді, кулінарії тощо.
Був не один такий випадок, коли потрібно було якось викручуватись із тієї чи іншої неприємної ситуації. А вийти сухим з води неможливо, коли ти не в захисному костюмі. Тому, потрібно знаходитись у центрі всіх подій, що відбуваються у світі та навколо тебе, бути в темі. І знати, що буде цікаво глядачам, та які проблеми їх турбують. 

Юрій Горбунов та Алла Мазур поділились своїм досвідом і допомогли зрозуміти, що незважаючи ні на що, потрібно вчитись ставати кращим, вдосконалюватись, щоб бути цікавим глядачу. Вірити в себе та в те, що ти говориш та ризикувати і пробувати себе, бо живемо один раз, і не вчора, і не завтра, а сьогодні, саме сьогодні.

Дякую Аллі та Юрію за чудово проведений час, приємні емоції та корисну інформацію. Надіюсь, що колись мені випаде велика нагода із ними працювати, бо це насправді чудові майстри своєї справи, а головне добрі та привітні люди.

Прояви і ти у собі сміливість зростати!

Коментарі (0)
Про наболівше

Так давно не писала. Бо не писалось. Життя здавалось таким чудовим. Море вражень і позитивних емоцій. Нові відкриття...

Будьмо вільними

Не раз ради свого ж блага я приховувала почуття та емоції. Здавалося б,  я ніколи не грала на публіку, та й не...

Відомі телеведучі. В чому секрет успіху?

Нещодавно у мене випала нагода поспілкуватись із цікавими телеведучими каналу 1+1 Аллою Мазур та Юрієм Горбуновим. Я...

Лезом

Як часто у цьому житті нас ображали! Говорили те, що нам не подобалось. Травмували нашу душу. Але чи замислюєтесь Ви над...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up