Будьмо вільними

  • Юлія Сиротюк
  • Автор: Юлія Сиротюк
  • Абітурієнтка 2014 року.Дівчина з не поганими амбіціями. Мрію їх розвивати. Для цього вступаю у ВУЗ на спеціальність журналіста. Кмітлива та енергійна. Моя допитливість та цікавість стануть запорукою успіху. Вірю в це і вперто йду до мети. Добра та дружелюбна,швидко знаходжу контакт із людьми. Ціную щирість та відкритість у спілкуванні.

     

  • access_time

Не раз ради свого ж блага я приховувала почуття та емоції. Здавалося б,  я ніколи не грала на публіку, та й не старалась. Озирнувшись навколо я зрозуміла, що живу в театрі, а всі люди поруч – актори. Ці гримаси просто вже стали звичними та нормальними. Я думала, що всі живуть по – справжньому. Але ні... Кожен робить те, що хотів би бачити. Але реалії набагато далеко від бажаного.

Створюючи штучні події ми граємо свої ролі. Боїмось бути щирими та відкритими. Жаль, що природність вже не в моді. Таке враження, що це вже влаштовано і так повинно бути.

Під галасливим сміхом ховається океан сліз, під захватом – розчарування,  щастям – біда, під вільним польотом – болюче падіння.

Невже це страх бути осудженим, закритикованим? Чи може вже комфортно так, бо не відчуваєш негативу і болі?

Відповідь для кожного своя.

Я краще буду грати в пантоміму, мова жестів буде говорити сама за себе. Та все ж нехай та чортова маска відвалиться від моєї душі, бо обличчя виправити можна, а гримасу серця не зірвеш ніколи.

Головне: щоб усвідомити вагомість трагедії потрібно відчути ейфорію щастя!

 ...А яке обличчя одягнеш сьогодні ти? Чи може воно буде нарешті вільним?

Коментарі (0)
Про наболівше

Так давно не писала. Бо не писалось. Життя здавалось таким чудовим. Море вражень і позитивних емоцій. Нові відкриття...

Будьмо вільними

Не раз ради свого ж блага я приховувала почуття та емоції. Здавалося б,  я ніколи не грала на публіку, та й не...

Відомі телеведучі. В чому секрет успіху?

Нещодавно у мене випала нагода поспілкуватись із цікавими телеведучими каналу 1+1 Аллою Мазур та Юрієм Горбуновим. Я...

Лезом

Як часто у цьому житті нас ображали! Говорили те, що нам не подобалось. Травмували нашу душу. Але чи замислюєтесь Ви над...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up