Владі закон не писаний?

Я їжджу на роботу тролейбусом. І ось уже майже два тижні поспіль маю нагоду послухати, крім традиційних новин і реклами, ще багато цікавого. То сюжети про негідника Вонса, який і сам бозна-який, і прикривається антикорупційним об'єднанням, аби розікрасти Тернопіль. І про негідника Пастуха, який нічогісінько наче не зробив на посаді нардепа, а рветься у мери. І про ангела, тільки без крил, пана Сергія Надала, який невтомно дбає про благо тернополян. Він днями і ночами працює заради Тернополя, тому його так сильно люблять люди з бігбордів, які заповнили місто.

А ще мені дуже сподобався коментар однієї бабусі в ролику, присвячений черговому вкладанню бруківки: "Ніхто не дбає про місто, тільки Надал!". Дійсно, він же не виконує своїх посадових обов'язків, а робить це позачергово і понаднормово. І всі повноваження, які є у нього, мають й інші кандидати. У нас 12 мерів, але тільки Надал працює. Так-так.

Екран говорить безугавно, і за 20 хвилин їзди я встигаю тричі поненавидіти Пастуха-Вонса і принаймні тричі помилуватись нашим благодійником Сергієм Віталійовичем. А це нічого, що політична реклама у громадському транспорті заборонена? А це нічого, що чорний піар у принципі заборонений?

"Відеоролики, які транслюють на моніторах, є частиною контенту. Їх нам надають із міської ради", - прокоментував директор ТОВ “Системний зв’язок” Віталій Васильків із приводу обурення тернополян цим нахабством.

Тобто міській раді закон не писаний? Чи, перепрошую, вони лише висвітлюють роботу міської ради і міського голови, а про чорнуху просто не знають? І, мабуть, це цілковитий збіг, що транслюють чорнуху про конкурентів чинного мера, а йому дістаються лише дифірамби. А ролик про партійні збори „Свободи” має виняткову інформаційну цінність і важливість для пасажирів, а про інші партійні збори не інформації подавали, бо ніхто не звертався? І це зовсім не політика?

Я дивлюсь на ранкові обличчя пасажирів тролейбуса. Одні починають вірити в Надала-месію, інші намагаються відгородитись, треті лають Пастуха, Вонса чи того, хто зараз на черзі. Зброя масового зомбування досягла своєї цілі. А перед законом, схоже, не всі рівні. Є рівніші, кому закон не писаний і чия близькість до влади дає їм право вилізти містянам на голови і звісити ноги…

Коментарі (2)
  • Ірина Чорна

    Закон писаний та потрібно вчити громадян із шкільної парти ним користуватися. Люди в  більшості випадків ігнорують можливість захистити свої права, упереджено думаючи "нічого з того не буде"... Що теж результатом  НЛП технологій, зокрема, навіювання типу мислення. Корупціонерам вигідно щоб люди поводилися як байдужа, сіра, аморфна маса.
  • Marta Khamlay

    +100%

Я їжджу на роботу тролейбусом. І ось уже майже два тижні поспіль маю нагоду послухати, крім традиційних новин і реклами,...

Якось так склалось, що не було нагоди бувати у тернопільській промзоні. Однак необхідність зустрічей із представниками підприємств,...

 Так, я хвалюсь. Так, нескромно. Так, я інтернет-залежна людина) Але тепер мій мобільний не натужно поскрипує, коли...

Так, я  сама була вражена. Заходжу в потяг. На нижній полиці сидить хлопчина. - Ви тут чи тут? – питає, показуючи...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up