У мене є 3G!

 Так, я хвалюсь. Так, нескромно. Так, я інтернет-залежна людина)

Але тепер мій мобільний не натужно поскрипує, коли я його прошу відкрити сторінку рідного сайту, а робить це швидко і залюбки. Пошту і соцмережі він відкривав і раніше, але чомусь ображався, коли хотіла відео чи фотки. Бойкотував мої прохання.

І тому я покинула звичайний мобільний інтернет від МТС і перейшла на 3G від Київстару. Тепер я щаслива інтернет-залежна людина)

Подивитись відео? Секунду! Перелистати фотки – без проблем! Зайти в не завжди гостинну адмінку – та залюбки.

Звісно, без мінусів ніяк. Чомусь той самий 3G у Києві ледь тягнув, глючив, пропадав. І при тому, що я не була в той час в метро чи місцях, віддалених від цивілізації. Зате в поїзді тягнув аж до Вишневого))

Капризував інтернет-зв’язок і ранковими дощовими годинами. Ну точнісінько як я, коли не хочу прикидатись на роботу)

Прикро і те, що наразі картка з інтернетом дарує задоволення лише в Тернополі, Києві і ще кількох містах, а за їх межами просто займає місце у телефоні.

Але то геть деталі. Треба ж іноді і відпочити від екрану свого гаджета і поспілкуватись з живими людьми, чи не так?) Звісно, лише якщо і вони зволять відірвати натхненний погляд від ФБ і поглянути довкола.

P.S. А сенс цієї статті один – як кльово, що в мене є 3G)

Коментарі (6)
  • Анонім

    то пані певно точно не з Тернополя. Або це реклама київстару. Бо в мтс-у 3джі вже давно. Значно раніше, ніж київстар почав тестування в києві. То який зміст був переходити?

    Світлана Чернецька reply Анонім

    Може й був раніше. Але в мене від МТС був звичайний інтернет. А про модний я навіть не задумувалась.

    А вийшло, що маю таке щастя від Київстару.

    То мабуть виглядає як реклама, але ж якби я написала те саме про інтернет від МТС - ви б звинуватили мене в рекламі цього оператора, правда ж?)))
  • Людмила Лукіян

    а ну, будь-ласка, детальніше....

    чи можна підключити на номер контракту?
  • Маєвська Вероніка

    В м.Тернополі 30.06.відбувся тестовий запуск 3G а 22-го усі Тернополяни будуть мати таку можливість
  • Анонім

    це все добре, але пані, мабуть, не з Тернополя, бо сайт Київстару про наше місто мовчить...

    Світлана Чернецька reply Анонім

    Пані з Тернополя))) Тернопіль зараз в тестовому режимі працює по ЗG

Я їжджу на роботу тролейбусом. І ось уже майже два тижні поспіль маю нагоду послухати, крім традиційних новин і реклами,...

Якось так склалось, що не було нагоди бувати у тернопільській промзоні. Однак необхідність зустрічей із представниками підприємств,...

 Так, я хвалюсь. Так, нескромно. Так, я інтернет-залежна людина) Але тепер мій мобільний не натужно поскрипує, коли...

Так, я  сама була вражена. Заходжу в потяг. На нижній полиці сидить хлопчина. - Ви тут чи тут? – питає, показуючи...

Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля по 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up