Партнер рубрики Події

Українське освідчення на "індійському" вечорі влаштував тернополянин

Українське освідчення на "індійському" вечорі влаштував тернополянин
У тому, що в Тернополі ще є справжні романтики, готові дивувати своїх коханих, переконалися наші кореспонденти на вечорі у філармонії.
— У житті родини Реріхів було багато сюрпризів, — каже один із організаторів заходу Дмитро Вакуленко. — Сьогодні ви на власні очі побачите ще один.На сцену вийшов юнак із букетом білих троянд. — Хто це? Внук Реріха? Та ні, хіба правнук! — чулося серед глядачів. — А чому він з квітами? — Іринко, я тебе кохаю! Виходь за мене заміж! — раптом звернувся хлопець до когось у залі Причому саме у той бік, де сиділи наші кореспонденти. Оце так сюрприз, подумалось нам.Виявилося, обраниця цього тернопільського романтика сиділа на кілька рядів позаду нас і здивована була не менше. Вийти заміж погодилася одразу, і вже за хвильку майбутній наречений, опустившись на коліно, дарував їй квіти. — Я хотів освідчитися красиво, — зізнався після концерту інженер тепломереж Сергій Стахурський. — І хоча ні я, ні моя Іринка не можемо себе назвати ані знавцями Індії, ані, тим паче, Реріхів, однак саме цей вечір я обрав невипадково. Я завжди казав, що моя кохана подібна на індійську жінку — в неї такі ж великі виразні очі і пишне волосся. І коли мій дядько Ігор, який працює водієм у філармонії, порадив освідчитися під час цього концерту, я одразу ж погодився. Сюрприз коханій Сергій готував аж два тижні – мовляв, доки зв’язався з організаторами, доки визначилися, в якій саме частині програми прозвучить освідчення... — Це абсолютна несподіванка, — додає все ще схвильована першокурсниця економічного університету Ірина. — Від Сергія я такого не сподівалася. Він просто запросив мене на концерт.До речі, попри “індійське” освідчення, весілля молодята планують провести все-таки в українських традиціях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up