Державі повернуть три мільйони

Державі повернуть три мільйони
Прокуратура Лановецького району встановила, що місцевому приватному підприємству безпідставно передали в користування гідротехнічні споруди рибницьких ставків, балансовою вартістю 3 млн. 321 тис. гривень.

Гідротехнічні споруди, повідомляє прес-служба прокуратруи, є державним майном та перебувають на балансі державного підприємства «Укрриба». Прокуратура району звернулася до господарського суду з позовом про визнання недійсним договору, укладеного із приватним підприємством про передачу права експлуатації гідротехнічних споруд, та повернення їх у власність держави.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Вдвічі менше одружень, ніж в перші місяці війни: де і за скільки можна зареєструвати шлюб у Тернополі 20:03 Абрикоси, лохина та черешня: що та за скільки продають на овочевому ринку Тернополя 19:00 Лановеччина навколішки зустріла загиблого 25-річного героя Миколу Мельничука (ФОТО) photo_camera 18:01 На вулиці Євгена Коновальця частково перекриють рух Від читача 15:30 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 17:00 Графік відключення світла в Тернополі та області на 15 та 16 червня (ОНОВЛЕНЕ) 16:02 В «Укренерго» прогнозують складнішу ситуацію в енергосистемі наступного тижня 15:01 Чоловік з Тернопільщини може отримати до 8 років за крадіжку велосипеда 14:03 Він жив своєю справою: у Тернополі попрощалися зі знаним фотографом Андрієм Шкварко photo_camera 13:00 На Шептицього повністю перекрили рух транспорту photo_camera 12:01 Лісових котів на Тернопільщині більшає: фотопастка зафіксувала червонокнижне грайливе кошеня (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 11:03 Які фільми показуватимуть у кінотеатрах Тернополя на вихідних 15-16 червня: дивіться розклад та ціни photo_camera 10:03 Перерахунок пенсій: кому, за що і скільки додадуть у червні? 09:02 Готуємо квас з бузини — старовинний український напій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up