Партнер рубрики Події

Які фільми показуватимуть у кінотеатрах Тернополя на вихідних 15-16 червня: дивіться розклад та ціни

Які фільми показуватимуть у кінотеатрах Тернополя на вихідних 15-16 червня: дивіться розклад та ціни

На вихідних у кінотеатрі «Міромакс» у прокаті 10 фільмів та мультфільмів. У кінотеатрі «Злата» їх 2. Дивіться, що показуватимуть у кіно та які ціни на квитки!

10 життя

Мультфільм 10 життя (2024) українською онлайн – UAserial

0+ Сімейний, Анімація

Усім відомо, що коти мають дев'ять життів. Також кажуть, що вони ліниві, примхливі та часто неприязні до тих, хто їх оточує. Але навіть найзарозуміліші з них – просто милі пухнастики порівняно з котом на ім'я Беккет! Та незабаром його повсякденне життя зміниться. І не один раз, а цілих десять! Коту доведеться перевтілитися в інших тварин та відчути їхнє життя на власній шкурі, щоб нарешті почати цінувати своє власне.

Відео дня

У «Міромакс» сеанс о 10:30 (130 грн).

 

Думками навиворіт 2

0+ Комедія, Пригоди, Анімація

Продовження мультфільму від Disney та Pixar повертає глядачів у свідомість новоспеченої підлітки Райлі. Головна контора у голові дівчини зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Печаль, Гнів, Страх та Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли зʼявляється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама.

У «Міромаксі» сеанс в 2D о 10:00 (130 грн), 12:05 (180 грн), 14:10 (190 грн), 16:20 (190 грн), 18:25 (190 грн). Сеанс у 3D о 15:05 (190 грн), 17:10 (190 грн), 19:15 (190 грн).

У кінотеатрі «Злата» сеанс о 10:45 (130 грн), 12:30 (140 грн) , 14:30 (150 грн), 16:30 (150 грн).

 

Ґарфілд у кіно

Ґарфілд у кіно — Вікіпедія

0+ Анімаційна пригода

Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком — замурзаним вуличним котом — Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

У «Міромаксі» сеанс 3D о 10:45 (130 грн), 12:50 (180), 2D  о 14:30 (190 грн).

 

Наглядачі

Фільм Наглядачі (2024) дивитися українською мовою онлайн

16+ Горор, Трилер

Від продюсера М. Найта Ш'ямалана та режисерки Ішани Найт Шʼямалан виходить фільм "Наглядачі", знятий за мотивами роману А.М. Шайна. Історія розповідає про Міну, 28-річну художницю, яка опинилася у величезному лісі на заході Ірландії. Притулок, який вона знайшла разом із трьома незнайомцями, перетворюється на пастку. Щоночі за ними спостерігають і переслідують таємничі істоти. Їх не видно, але вони бачать усе.

У кінотеатрі «Міромакс» сеанс о 12:20 (180 грн).

 

Будинок «Слово». Нескінчений роман

Будинок «Слово». Нескінчений роман (2024) - афіша, квитки на фільм і  розклад сеансів в кінотеатрі Мультиплекс | Київ, Дніпро, Харків, Одеса,  Львів

16+ Драматична історія

1927. Радянська Україна. За наказом Сталіна у Харкові збудовано кооперативний будинок "Слово". Найвидатніших українських письменників заселяють у комфортні квартири. Усі вони стали учасниками експерименту, спрямованого на виведення нового типу радянського письменника та тотальний контроль над процесом творчості з метою створення єдиного художнього методу соціалістичного реалізму та не кожен з письменників погоджується оспівувати культ Сталіна. Неочікувано для мешканців будинку "Слово" до них підселяють нікому не відомого молодого письменника Володимира Акімова. Хто він? Ніхто не знає. З його появою в будинку "Слово" починають розгортатися дивні події, про що й досі мовчать його стіни. Історія заснована на реальних подіях.

У кінотеатрі «Міромакс» сеанс о 14:50 (190 грн).

 

Погані хлопці: все або нічого

16+ Комедійний екшн

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика! Ще більше відбірного екшну та гострого гумору на чолі з нестримними копами-напарниками!

У «Златі» сеанс о 18:30 (150 грн) та 20:30 (120 грн).

У Мыромаксы сеанс о 10:15 (130 грн), 12:35 (180 грн), 16:35 (190 грн).

 

Таро

Фильм «Таро: Карта смерти» в Минске - афиша, купить билеты в кино, смотреть  в кинотеатре SKYLINE Cinema

16+ Трилер

Коли група друзів порушує священне правило ворожіння на Таро — ніколи не користуватися чужою колодою — вони несвідомо випускають на волю зло, що ховається в картах. Тепер їм доведеться постати перед долею та вступити у перегони зі смертю, щоб уникнути майбутнього, передбаченого ворожінням.

У «Міромаксі» сеанс о 18:50 (190 грн).

 

Фуріоза: Шалений Макс. Сага

Фуріоза: Шалений Макс. Сага (2024) — афіша, сеанси, квитки на фільм у  кінотеатрі Планета Кіно: Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Суми, Харків.

18+ Екшн, Пригодницький

Коли світ занепав, юну Фуріозу викрадають із Зеленого Місця Багатьох Матерів та віддають до рук великої Байкерської Орди на чолі з Дементусом. Пробираючись разом Пусткою, вони натрапляють на Цитадель Несмертела Джо. Поки два тирани воюють за панування, на Фуріозу чекає багато випробувань у спробі віднайти шлях додому.

У «Міромаксі» сеанс о 20:00 (295 грн).

 

Під каблуком

ПІД КАБЛУКОМ

18+ Трилер

Джанет – справжня світська особа. Вона звикла до коктейлів одразу після ранкового пілатесу, але зовсім не звикла вирішувати проблеми самостійно. Одного дня в її двері постукав незнайомець, який представився сантехніком. Психічно неврівноважений маніяк оселився в її будинку і не має наміру покидати його. У Джанет є одна можливість повернутися до свого старого життя – це позбутися нового мешканця.

У «Міромаксі» сеанс о 21:15 (190 грн).

 

Стінг. Жах ночі

СТІНГ. ЖАХ НОЧІ

18+ Горор

Історія про дівчинку Шарлотту, яка знаходить маленького павучка у занедбаному багатоквартирному будинку. Вона тримає його у банці та тішиться новим домашнім улюбленцем, але той стрімко починає рости і проявляє нестримний апетит до крові. Коли сусіди дівчинки один за одним починають зникати, Шарлотта та її сім'я опиняються в безвихідній ситуації, де вони мають боротися за своє життя проти кровожерливого павука, який любить людську плоть.

У кінотеатрі «Міромакс» сеанс о 20:50 (190 грн).

А ви відвідуєте кіно? Пишіть у коментарях! 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up