Уже 16 червня ветерани війни в Тернополі покажуть всю свою міць на змаганнях «Звитяга Нескорених» (новини компаній)

Уже 16 червня ветерани війни в Тернополі покажуть всю свою міць на змаганнях «Звитяга Нескорених» (новини компаній)

«Звитяга нескорених» — довгоочікувана спортивна подія, яка відбудеться у Тернополі 16 червня. І це не просто змагання, а справжня демонстрація мужності, сили духу, незламності та взаємної підтримки. Організатори заходу — компанія МХП та громадська організація «Федерація стронгмену України» — об’єднали зусилля для створення унікальної платформи, де ветерани-спортсмени можуть продемонструвати свої здібності, поділитися досвідом та знайти однодумців.

 

«Звитяга Нескорених» виходить за межі традиційних змагань, адже тут головне — не медалі та нормативи, а підтримка і командний дух. Це можливість для ветеранів відчути себе частиною великої родини, що об'єднана спільною метою — відновлення і адаптація до цивільного життя.  І саме спорт стає важливим інструментом на цьому шляху, допомагаючи здобувати нові навички та мотивуючи на нові звершення. 

Повернення до звичного ритму життя

— Вважаю, що ці змагання мають величезне значення для ветеранів, оскільки вони сприяють не тільки фізичній реабілітації, але й надають ментальну підтримку, створюючи можливості для спілкування, об'єднання, встановлення нових цілей і їх досягнення. Ми будемо продовжувати підтримувати такі ініціативи в майбутньому, – коментує для «20 хвилин» Віктор Корягін, директор Західного Хабу МХП.

«Звитяга Нескорених» — це історія про силу, витривалість і непохитний дух наших героїв. На сайті «20 хвилин» ми вже розповідали історії ветеранів-спортсменів, які готуються до заходу. Приміром, Олексій Демків пройшов більшість гарячих точок повномасштабної війни, виконуючи бойові завдання на Київщині, Харківщині, у Бахмуті та Лимані. Попри отримані травми та контузії, він повернувся до спорту.

— Зараз маю п’ять тренувань на тиждень — три силових та два кардіо. Ще два дні витрачаю на відновлення. Програма «МХП Поруч» допомагає військовим, ветеранам та їхнім родинам повернутися до нормального ритму життя. А спорт — адаптуватися до життєвого ритму, позбутися зайвих негативних думок, переключити думки в позитивне русло. «Звитяга Нескорених» — це чудова можливість обмінятися досвідом та мотивувати один одного до нових звершень, — каже він.

Ми також ділилися порадами, які допомагають воїнам відновитися після травм та знайти новий сенс у житті. Детальніше читайте ТУТ: Як підготуватись до змагань «Звитяга Нескорених»? Поради та особистий досвід ветерана

Про змагання 16 червня

Що ж, власне, відбудеться 16 червня?

Участь у змаганнях планують взяти понад 100 стронгменів – ветеранів війни, військовослужбовців, представників силових структур та курсантів, і не лише з Тернопільської області. На змагання уже зареєструвалися ветерани з Кривого Рогу, Харкова, Києва, Хмельницького й інших міст України. Ветерани покажуть свої сили у наступних спортивних видах: жим лежачи на рази, веслування на тренажері, велобайк, ривок гирі.

Захід розпочнеться об 11.00 з реєстрації учасників на Центральному причалі теплоходів. О 13.00 відбудеться урочисте відкриття змагань. І триватимуть вони до 16.00. А вже о 16.30 ми дізнаємось імена переможців, які отримають заслужені нагороди.

Тож запрошуємо всіх прийти та підтримати наших незламних ветеранів. Ще раз: 16 червня, Центральний причал теплоходів на набережній Ставу. Станьте свідками надзвичайних досягнень, відчуйте командний дух та надихніться прикладами мужності. Разом ми зможемо створити незабутню атмосферу підтримки та єдності!



 

Довідка

Спортивний захід у Тернополі проводить компанія МХП спільно з громадською організацією «Федерація стронгмену України» у межах програми реінтеграції ветеранів «МХП Поруч», за підтримки Тернопільської міської ради та міського голови Сергія Надала.

З 24 лютого 2022-го понад 3000 співробітників МХП стали до лав ЗСУ. У компанії вже більше 10% працівників з військовим досвідом. Тож у травні 2023 року запустили програму «МХП Поруч» для підтримки військових, ветеранів та їхніх родин. Зараз у фокусі цієї програми — підтримка розвитку реабілітаційних центрів, підприємництва серед ветеранів, ветеранських просторів та ком'юніті. 

Тому підтримали проведення «Звитяги Нескорених» у Тернополі, які сприяють соціальній адаптації ветеранів бойових дій. Змагання проходять в Україні декілька років, і вже відбулись у багатьох містах України. У Тернополі вони проводяться вперше. Кожен раз це дуже видовищна, життєствердна та патріотична подія. Перейшовши за посиланням, можете переглянути, як відбулися змагання у Дніпрі та Івано-Франківську.

Партнери: 

Сухопутні війська ЗС України

МВС України

Trenvet UA

«Укрнафта»

ALPS South Europe

Power Pro

«Вершина»

«Аврора Мультимаркет»

«20 хвилин» міста Тернополя

 

Читайте також:

Як підготуватись до змагань «Звитяга Нескорених»? Поради та особистий досвід ветерана


 

Коментарі (1)
  • Fendi (BIO)

    Кого інтересує перетин кордону детальніше в профілі ⁉️

keyboard_arrow_up