Біля готелю "Тернопіль" мажорка на Nissan знесла огорожу (оновлено)

Біля готелю "Тернопіль" мажорка на Nissan знесла огорожу (оновлено)

Про дорожньо-транспортну пригоду за участю автомобіля Nissan у редакцію повідомили читачі. Авто розтрощило частину металевої огорожі і опинилося на пішохідній частині. На щастя, ніхто не постраждав.

За словами очевидців, обійшлося без жертв. На місці журналісти "20 хвилин" застали тільки евакуатор, який забирав авто винуватиці пригоди. Як виявилося, це була молода жінка. З відео, яке поширюють у соцмережах тернополяни, помітно, що вона була не зовсім твереза. Жінка нецензурно висловлювалася на адресу патрульних та відмовилася пройти огляд на стан сп'яніння у медзакладі. 

Як повідомляють у прес-службі управління патрульної поліції в Тернопільській області, патрульні склали 2 адмінпротоколи на нетверезу кермувальницю, яка заїхала в турнікетне огородження.

- 6 серпня, близько 22.00 на вулиці Замковій водій Nissan Juke, не впоравшись з керуванням, здійснила наїзд на турнікетне огородження. Свідки події одразу викликали патрульних, - повідомляє прес-служба. - Поліціянти за кілька хвилин прибули на місце ДТП. Ніхто з перехожих не постраждав. Це центральна вулиця міста і тут в будь-яку пору доби доволі людно.

Відео дня

Винуватиця аварії була добряче напідпитку, вживала лайливі слова та поводилася неадекватно. Пройти освідування на стан алкогольного сп’яніння вона категорично відмовилася.

На 37-річну правопорушницю патрульні склали 2 адмінпротоколи: за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку) та ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП). Винесли постанову за ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки).

Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Oleg QQQ

    п'яна бл.дь ні язику ні пе.ді не хазяйка
  • Герасимчук Ростислав

    НОВА ЗІРКА СТАЛА!!!
  • Anonim

    Сьогодні пані Наталя принесла довідку, що вчора вона була твереза. Цікаво чи пройде їй підхід пана Овчарука? Невже вона дійсно вчора була твереза?

    Anonim reply Anonim

    Колишній уже відмазав, она же мать, а он депутат. Ось так малята ... Була твереза, пішла шляхом Овчарука, принесла довідку ...
  • Алла Чемна

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up