Де у Тернополі триває поточний ремонт доріг (АДРЕСИ)

Де у Тернополі триває поточний ремонт доріг (АДРЕСИ)

Цього тижня завдяки сприятливим погодним умовам у Тернополі продовжиться виконання поточних ремонтів доріг, відновлення покриття у міжквартальних проїздах та на тротуарах.

Сьогодні, 13 жовтня, в межах поточного ремонту підрядники проводять роботи з підготовки ремонтних карт на вул. Івана Виговського та на ділянці шляхопровід через залізничну колію на вул. Руська.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

На завершальному етапі роботи з відновлення автомобільного моста через річку Серет на вул. Андрея Шептицького, де сьогодні мають провести догляд за захисним покриття пішохідної частини моста.

Відео дня

Розпочались підготовчі роботи з благоустрою зеленої зони з облаштуванням пішохідної доріжки на вул. Олександра Довженка, що поблизу будинків № 9,10,12,14,20.

У місті також  проводяться роботи з відновлення покриття у міжквартальних проїздах та на прибудинкових територіях за адресами: 

  • вул. Максима Кривоноса, 3;
  • вул. Олександра Смакули, 1;  
  • пров. Цегельний 1-Д;
  • вул. Київська, 11-Б;
  • вул. Іванни Блажкевич, 5;
  • вул. Сергія Корольова, 10.

Зазначимо, під час воєнного стану в Україні, відповідно до урядових постанов, заборонили проводити капітальні ремонти чи будівництва за рахунок місцевих, обласних чи державних бюджетів. Тому у місті ремонтують лише дорожнє покриття.

Нагадаємо, що з 17 по 20 жовтня перекриють рух транспорту на вул. Зеленій, з метою проведення робіт з прокладання мереж водопостачання. Схему об'їзду дивіться тут.

 Читайте також:

З 17 жовтня у Тернополі перекриють рух транспорту на вул. Зеленій. Схема об'їзду

У Тернополі продовжують локальні поточні ремонти дорожнього покриття: перелік вулиць

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up