Дороги Тернопільщини захищатимуть 1000 нових дерев

Дороги Тернопільщини захищатимуть 1000 нових дерев
  • Вздовж смуг відведення доріг Тернопільської області висадили 1000 дерев.
  • Вони взимку захищатимуть шляхи від снігових наметів.

Зелені насадження у смугах відведення доріг є важливим елементом захисту від снігових переметів. Саме тому, щороку навесні дорожні організації Тернопільської області садять нові рослини вздовж автошляхів. Вони замінять старі та хворі дерева і зможуть у перспективі затримувати частину снігу з полів.

Відео дня

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Тернопільській області розповідають, що у смугах відведення доріг М-09: Тернопіль – Львів – Рава-Руська, Р-39: Броди – Тернопіль, Т-20-13: Почаїв – Зборів та Т-20-17: Гримайлів – Яблунів днями висадили 1000 дерев. Ці роботи виконували працівники Служби та підрядних організацій. Для такої корисної справи 600 саджанців ялини та 200 – сосни і дуба дорожникам безкоштовно надали у лісових господарствах Тернопільської області.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що протягом весняного благоустрою у Тернополі висадили понад дві тисячі дерев. У парку «Здоров’я» з’явились нові катальпи, а на вулиці Чорновола замість червонолистих кленів висаджують декоративні сливи.

 

Читайте також:

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up