На якому етапі ремонт на трасі Обхід Тернополя біля «Подолян»

На якому етапі ремонт на трасі Обхід Тернополя біля «Подолян»

Шляхопровід ремонтують за гроші Європейського банку реконструкції та розвитку

Триває ремонт варійного шляхопроводу біля ТРЦ «Подоляни» на трасі Р-41 Обхід Тернополя. Наразі робітники завершують ремонт споруди на 1 кілометрі. Про це інформують у пресслужбі Тернопільської ОВА.

— Лівий проїзд вкрили водонепроникною мембраною. Гідроізоляція захистить проїзну частину шляхопроводу через залізничну колію від проникнення та шкідливого впливу води, хімічно агресивних рідин, стічних вод тощо, — йдеться у повідомленні. — Також вона забезпечить надійну експлуатацію та підвищить довговічність мосту. Спеціальне покриття мостобудівники нанесли в 3 шари.

Відео дня
Довідка

42-метровий аварійний шляхопровід біля ТРЦ «Подоляни» на трасі Р-41 Обхід Тернополя Служба відновлення ремонтує через високий ризик руйнування та численні пошкодження споруди за кошти Європейського інвестиційного банку.

Р-41 Обхід Тернополя належить до доріг з високою інтенсивністю руху Тернопільської області. Це єдина дорога в обхід міста Тернопіль, адже діюча об’їзна перебуває на балансі міста та з роками трансформувалася у звичайну вулицю зі щільною забудовою, великою кількістю перехресть, світлофорів і пішохідних переходів.

Траса забезпечує зв’язок між дорогами міжнародного значення М-30 Стрий – Умань – Дніпро – Ізварине, М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська і М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, а відповідно транзит оборонних, гуманітарних, комерційних вантажів в обхід Тернополя.

Нагадаємо, на Тернопільщині 20 листопада перекриють рух ділянкою траси М-19 через реконструкцію моста у Теребовлі.

 

Читайте також:

Ремонт на Листопадовій завершили. Як тепер тут їздити водіям?

На Володимира Великого у Тернополі понижують тротуари

На трасі Обхід Тернополя бетонують другу частину дороги

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up