На Злуки - великий затор через аварію

На Злуки - великий затор через аварію
Тролейбус зачепив авто Ford, 8.00, 1 жовтня, на кільці біля "Універсаму". Потерпілих немає. Але в результаті аварії виник великий затор.

Відтак ряд тролейбусів, а відтак і легкових автомобілів, зупинилися на проспекті. Проїхати автомобілями чи маршутками о 8.30 год вже було майже неможливо. Відтак пасажири обурювалися, що через затор спізнюються на роботу.

- Пробка тут вже більше години, зі всіх сторін, - каже тернополянка пані Олена. - І зі сторони вул.Тарнавського, і від пр.Злук. 

Як повідомив начальник сектору профілактичної роботи управління ДАІ в Тернопільській області Василь Барановський у даній аварії лише матеріальні збитки.

Відео дня

- Тролейбус перестроївся в іншу смугу і не пропустив Ford, в результаті чого зачепив його, - каже Василь Барановський.

Previous Next


Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Стельмащук Сергій

    форд винуваний.
  • Микола Унгурян

    або форд йшов на обгін зправа. а що ПДР лише для лохів та слабаків

    mark reply Микола Унгурян

    немає такого поняття - обгін справа. обгін - маневр з виїздом на смугу зустрічного руху. є випередження по правій полосі, що в даному випадку форд мав право зробити, так як тролейбус рухався лівою полосою. так що ЛОХ і СЛАБАК, читай ПДР. школота
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up