При в'їзді в Чортків ремонтують шляхопровід: що вже зробили

При в'їзді в Чортків ремонтують шляхопровід: що вже зробили

Шляхопровід є частиною міжнародної траси, ремонт якої моє важливе значення для виживання вітчизняної економіки

Ремонтні роботи шляхопроводу при в'їзді у Чортків відновили нещодавно. Минулого року за програмою Велике будівництво стартував поточний середній ремонт штучної споруди.

Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

На прогоновій будові проводять піскоструменеве очищення розподільчої плити та тротуарів. Під шляхопроводом бетонують конуси. На тротуарах влаштовують захисне покриття.

Відео дня

Наступним етапом буде гідроізоляція прогонової будови. На мосту укладуть два шари асфальтобетонного покриття та облаштують тротуари з двох боків.

«Також подбаємо про безпеку: встановимо бар’єрне та перильне огородження, освітлення та нанесемо розмітку», — кажуть в держадміністрації області.

Нагадаємо, що шляхопровід є частиною траси міжнародного значення М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, яку масштабно ремонтували упродовж 2020-2021 років на Тернопільщині.

«Ремонт дороги М-19 в умовах війни важливе для виживання вітчизняної економіки. Ця дорога є шляхом до союзної Румунії, через яку здійснюється експорт українського продовольства та ввозиться гуманітарна допомога та речі першої потреби», — зазначають в Тернопільській облдержадміністрації.

 Читайте також:

Автомобільний міст на Шептицького ремонтують за американською технологією. Коли відкриють для проїзду

Безробітних українців залучатимуть до «Армії відновлення» та платитимуть мінімальну зарплату

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up