Служба відновлення впорядковує державні автошляхи Тернопільщини

Служба відновлення впорядковує державні автошляхи Тернопільщини
  • На державних автодорогах Тернопільської області триває весняне відновлення.
  • Дорожники працюють на двох проблемних ділянках.

Протягом зимового періоду покриття автошляхів, які вже давно капітально не ремонтувались, значно зносилось. Цьому посприяли перепади температури та перезволоження поверхні автодоріг. Дві найбільш проблемні ділянки автошляхів Тернопільщини приводять до норм експлуатаційного утримання.

Про це розповідають у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області.

Відео дня

Спецтехніка підрядних організацій Служби працює сьогодні на двох державних дорогах: Н-02: Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка та Т-20-09: Вишнівець – Ланівці.

На зазначених ділянках ліквідовують каскад ям, деформацію та інші руйнування. Фахівці запевняють, що ці роботи зроблять проїзд автошляхами більш комфортним та безпечним. Однак не замінять капітального ремонту з укріпленням основи дороги.

У Службі відновлення зазначають, що на час воєнного стану призупинили всі роботи з реконструкції, капітального і поточного середнього ремонту:

– Проїзд забезпечується виключно в межах експлуатаційного утримання. Держава зараз акумулює кошти на відбудову інфраструктури в областях, які постраждали від бойових дій. На безпечній Тернопільщині роботи виконуємо в межах виділеного фінансування та за рахунок співфінансування громад.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що з 18-го квітня на вул. Бродівській у Тернополі частково перекриють рух для транспорту аж до 15-го травня. Протягом вказаного періоду на цій ділянці проводитимуть поточний ремонт дороги.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up