Тернополянин намагався проїхати автівкою у зачинені ворота

Тернополянин намагався проїхати автівкою у зачинені ворота
Через зачинені ворота виїхати з території садового товариства "Ювілейне" намагався водій “Опеля” сьогодні, 20 серпня.

Металева конструкції витримали сильний удар, однак весь перед автомобіля через це зім’явся, навіть бетонна опора воріт похилилася.
Про аварію телефоном у редакцію відразу повідомив читач, який назвався Андрієм. Очевидець обурювався, мовляв, якби водій вискочив на дорогу чи тротуар, то наробив би великої біди. Як розповіли нам уже на місці сусіди водія-дачника, чоловік у компанії з іншим перед цим сидів біля дачного будиночка.
- Сиділи чоловіки там, відпочивали, - розповідає дачник пан Володимир (прізвище просив не вказувати – прим. ред.). - Я біля того будиночка проходив, але із ними не сидів. Потім повертаюся, а машина - вже у воротах. Я особисто не бачив чи випивав той водій, чи ні, але виглядав він начебто цілком адекватно. Не був схожий на п’яного.
Дачники, з якими спілкувався кореспондент, дивувалися, як таке могло трапитися? Люди казали, що виїхати там з території - вкрай просто.
- Є два варіанти — або чоловік п’яний був, або йому зле стало, - припускає пан Володимир. - Але добре, що ті ворота витримали. Якби протаранив їх, то міг би на дорогу вискочити. А тоді і до чогось серйознішого - недалеко.
Як повідомили працівники ДАІ, які виїхали на місце події, чоловіка вони відразу забрали у лікарню, щоб провести медекспертизу. Правоохоронці повинні визначити рівень алкоголю в його крові, аби зробити висновок про причину аварії.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Що не кажіть, а ворота у нас робити вміють! За бугром і не снилось автовиробникам, що їхня тачка, та об наші ворота розіб"є свій писок.

    Anonymous reply Anonymous

    Сусіди чемно здали по-німецьки, бо ж тачка була німецька. За жигулі наквасили б писок, а якби був наш запор - чухалися б у чуприну.
  • Anonymous

    Шума хер.
  • Anonymous

    дибіл
  • Anonymous

    вар"ят?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:45 Понад 9 тисяч випускників зареєструвалося на Тернопільщині для участі в основній сесії мультитесту 21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up