У Тернополі на Будного зіткнулись три автомобілі. Є потерпілий (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі на Будного зіткнулись три автомобілі. Є потерпілий (ОНОВЛЕНО)

Три автомобілі зіткнулись на вулиці Будного навпроти шиномонтажу у понеділок, 4 липня, близько 10.00. 

Про ДТП у редакцію "20 хвилин" повідомила читачка Ірина.

Аварія трапилася на Будного, неподалік від "Братислави".

Журналіст "20 хвилин" приїхала на місце ДТП близько 11.15. Там уже працювали два патрулі. Посеред дороги стояли побиті Lada Samara та "Славута". На узбіччі - пошкоджений Chevrolet із київськими номерами.

Відео дня

- Водій "Славути" повертав на шиномонтаж, коли в його авто в’їхав ВАЗ-21099, - коментує прес-секретар патрульної поліції Тернополя Оксана Смільська. - від удару "Славуту" викинуло на зустрічну смугу, де в неї врізалось Chevrolet. Водій "Славути" отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. Жінка, яка була за кермом іномарки, медичну допомогу отримала на місці, від госпіталізації відмовилася.

Уся проїжджа частина всіяна уламками від фар.

Рух на цій ділянці дещо ускладнений.

Про те, чи є постраждалі та причини ДТП, читайте згодом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    до патріота України-у сертифікаті відповідності вказано виробник Україна. Якщо ж ти вийшов з 9 бурси і вдів вишиванку- це ще не означає. що ти освічена людина та патріот України. Навчись читати та аналізувати.
  • Анонім

    ЗАПИТАННЯ до автора статті- зіткнулись три автомобілі запорожець. лада. та шевроле(виробник Україна).Яка іномарка була учасником ДТП???
  • Анонім

    якщо написали правду то за кермом славути був гусь, який вивернув колеса в сторону повороту замiсть того шоб тримати рiвно. через його тупiсть постраждала людина на шевроле

    Lordan Julia reply Анонім

    а ви не подумали,що удар відбувся в процесі повороту, а не в його очікуванні?
  • Юсі

    о, а тролі вже тут як тут. тяжко? шукаєте де покакать?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up