З 15 травня майже на місяць перекриють вул. Брюкнера у Тернополі

З 15 травня майже на місяць перекриють вул. Брюкнера у Тернополі
  • З 15-го травня по 12-те червня у Тернополі триватимуть роботи з відновлення дорожнього покриття на вул. О. Брюкнера, на ділянці від ТВЦ «Атріум» до вул. П. Конашевича-Сагайдачного.
  • На цей період дорогу перекриють.

У період ремонту дороги на Брюкнера запланували виконати роботи з фрезерування проїзної частини та вкладання нового шару асфальтобетонного покриття, повідомляють у Тернопільській міській раді.

– Звертаємось до водіїв з проханням станом на ранок 15 травня прибрати власний транспорт з проїжджої частини на час ремонтних робіт, а також не паркувати автомобілі на цій ділянці. Транспорт, який перешкоджатиме роботі дорожньої спецтехніки, буде евакуйовано та переміщено на штрафмайданчик, – зазначають у міськраді.

Відео дня

На період проведення ремонтних робіт будуть встановлені дорожні знаки відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху.

До слова, раніше «20 хвилин» розповідали, що на вулиці Лесі Українки у Тернополі ремонтують прибудинкову територію, а також у дворах за такими адресами: вул. Євгена Коновальця, 18,  вул. Чернівецька, 52-58, просп. Степана Бандери,72, вул. Лесі Українки, 31 та вул. Михайла Вербицького. А відновлення дорожнього полотна триває на ділянках таких вулиць: Соломії Крушельницької, Збаразька, просп. Злуки, та Андрея Шептицького.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мар'яна Лісна

    Чому склади зриваються там?

keyboard_arrow_up