Юних тернопільських відеоблогерів запрошують взяти участь у конкурсі

Юних тернопільських відеоблогерів запрошують взяти участь у конкурсі

Спробувати свої сили у веденні відеоблогу можуть діти віком 9-12 років. Конкурс триматиме до 20 грудня. Переможців чекають приємні призи.

Кожен охочий учень може самостійно зняти на смартфон коротке відео на тему “Як фінансово грамотно купувати в магазині / інтернет-магазині” та надіслати організаторам. Після 20 грудня оголосять переможців.

- Ідея проведення такого  конкурсу для юних відеоблогерів з’явилася не просто спонтанно, - зазначає організатор, кандидат економічних наук, Віталій Письменний. - Мабуть, вона еволюціонувала з великої кількості проектів з фінансової грамотності, які ми свого часу організовували для дітей. А це і мультики про особисті фінанси хлопчика Максимка, і серія книг, у яких у доступній формі розповідаємо фінансові історії життя однієї сім’ї, і тренінги, воркшопи та лекції, які ми неодноразово проводили для школярів.

Пан Письменний розповів, що цього разу обрали формат відеоблогу, бо і в повсякденному житті, і для самоосвіти дуже багато інформації черпається з різних ютуб-каналів.

Відео дня

- Зараз багато дітей ведуть власні відеоблоги, де розповідають про шкільне життя, досягнення в спорті, хоббі та інше, - каже організатор. - У нашому конкурсі ми очікуємо на відео з простими лайфхаками, як економити на покупках, користуватися платіжними інструментами, уникати шахрайства в інтернет-магазинах тощо. Зрештою кожен охочий може просто, коли йде в магазин або на ринок за покупками, взяти смартфон у руки, увімкнути відеозйомку, а те, що вийде - надіслати нам.

Віталій Письменний зазначив, що особисто цікавився у дітей, їхніх батьків, учителів, чи будуть вони брати участь.

- Майбутні учасники кажуть, що ще готують свої роботи, - коментує економіст. - Їм потрібно ще трішки часу. Зрештою, дедлайн конкурсу 14 грудня, а переможців ми оголосимо 20-го числа. Щодо призів, то вони обов’язково будуть і, до речі, дуже класні! Як може проводитися конкурс без призів? Дещо пізніше на нашій сторінці у фейсбук оголосимо про них, як і конкурсне журі. До речі, якщо представники бізнесу хочуть долучитися фінансово до організації конкурсу, будемо дуже раді за допомогу та підтримку, а наразі робимо все власними силами.

Умови:

• у конкурсі можуть брати участь діти віком 9-12 років

• тривалість відео має становити до 3 хв

• роботи приймаються до 14 грудня 2018 року на пошту [email protected]

• в листі маєш вказати прізвище та ім’я, свій вік, а також школу, де навчаєшся

• переможці будуть оголошені 20 грудня 2018 року

• участю в конкурсі ти даєш згоду на розміщення відео на сторінці facebook https://www.facebook.com/groups/futureeducationsince2015

Довідка

Деталішу інормацію про конкурс ви можете оримати на сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/groups/futureeducationsince2015 та інтсаграм https://www.instagram.com/finance_4_kids 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up