Більше 90 камер відеоспостереження невдовзі з’являться у Тернополі

Більше 90 камер відеоспостереження невдовзі з’являться у Тернополі

Рішення про встановлення додаткових камер відеоспостереження прийняли на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради. Сума виділених на проєкт коштів складає майже 2,5 мільйони гривень.

Кошти на програму «Безпечний двір» передадуть для фінансової підтримки комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа», що виконуватиме роботи по встановленню камер. Більшість з них з’явиться на дворових територіях, а понад 10 – «спостерігатимуть» за ситуацією на транспортних розв’язках. Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

Нагадаємо, що у Тернополі вже працює 1084 камери відеоспостереження. Під час дії воєнного стану доступ до них мають лише правоохоронці.

 

Відео дня

Читайте також:

У Тернополі встановили ще 90 камер відеоспостереження у дворах

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Papa Rimskiy

    Кого бояться🤣?
  • Pavel Akiev

    Будуть камери - буде більше ждунів і бігунів на обліку у військкоматі
  • Читач46

    Тринькають народні податки як заманеться. На війні гинуть хлопці. ми щоб їх всяко підтримувати купляємо дорогі подарунки, камери без чого у воєнний час можна обійтись.
  • Читач74

    Можливо це не на часі?! Волонтери просять всіх небайдужих долучитись до збору на дрони DJI MAVIC 3, щоб у наших хлопців завжди були «очі в небі». Один такий елемент спостереження коштує 120 тисяч гривень.

keyboard_arrow_up