Хто такі постери і як вони заробляють?

Хто такі постери і як вони заробляють?
На постингу можна заробляти в місяць від 500 до 2000 гривень. Ця робота полягає у написанні коментарів на блогах, форумах та Інтернет-каталогах. Вона найбільше підходить для студентів та тих, хто бажає отримувати додатковий дохід

Додатковий заробіток на час відпустки чи літніх канікул - питання, з яким стикаються чимало тернополян.

- Багато моїх знайомих влітку їдуть у Польщу на збір полуниць або яблук, - розповідає тернополянка Оксана Кульчицька. - Як для додаткового заробітку під час відпустки, це непогано. Але праця все ж таки важка і не є високооплачуваною. Думаю, чи не можна було б на літо знайти якийсь простіший підзаробіток. Кажуть, що за допомогою Інтернету можна заробляти навіть не виходячи з дому. Воно ж звісно цікаво, але як це робиться?

Платять за коментарі

Відео дня

За допомогою Інтернету можна знайти багато можливостей додаткового заробітку, але більшість пропозицій стосуються для фахових спеціалістів - ІТ-шників, дизайнерів, журналістів тощо. Проте є й робота, яка не потребує особливої кваліфікації. Наприклад, постинг. Заключається вона у написанні коментарів на форумах, блогах чи в Інтернет-каталогах.

- За коментарі на сайтах ще й платять гроші? - каже тернополянин Ігор Свирид. - Раніше я не міг повірити в це. Важко було зрозуміти навіщо за таке безглуздя ще й платити. Та з часом я переконався що на цьому справді можна заробляти. Заодно і переконався у корисності такої роботи.

Робота постера не вимагає значних навиків і вмінь. Написати статтю, навіть якусь дуже простеньку, не кожному під силу. А ось більш-менш логічний коментар на задану тему до снаги зробити школярам-старшокласникам, студентам, чи випускникам вузів без досвіду роботи.

Щоправда, оплачується ця робота не дорого. Тому великих заробітків не вийде, але треба же з чогось починати.  Є кілька видів постингу - написання коментарів на форумах, на блогах і в Інтернет-каталогах.

Коментування на блогах - найпростіше з усіх видів постингу. Залишив змістовний коментар, заповнив анкетні дані, та й тільки й усього. Далі головне, щоб модератори цей коментар не видалили. Зазвичай, вони прискіпливо ставляться до розміщення реклами у коментарях, а постинг саме й передбачає рекламу. Тому робити це треба акуратно, дуже завувальовано.

Платні коментарі потрібні для того, щоб розкрутити дискусію на новому ресурсі, щоб похвалити певну компанію під час дискусію або, щоб зробити SEO-просування нового ресурсу. Коментар із посиланням є одним з елементів SEO-просування

Важче працювати на форумах

З коментарями на форумах усе складніше. Там спочатку треба пройти процедуру реєстрації, яка може зайняти від п’яти до двадцяти хвилин, залежно від ваших навичок та вмінь. Далі можна коментувати і виконувати безпосередні завдання.
Серед завдань може стояти не тільки коментування, але й організація тем для обговорення. Як правило, це дискусія, пов’язана з послугами чи продуктами певної компанії, яку потрібно розхвалити. Щоправда, на деяких форумах, організовувати дискусії мають право учасники, які вже залишили певну кількість коментарів. А це знову ж таки - час та терпіння.
Також іще може бути постинг у каталогах. Там потрібно писати невеличкі статті, які більші за звичайний коментар, але менші за повноцінний журналістський матеріал. У статті потрібно вставити ссилку, на потрібний сайт.
Складність цієї роботи полягає у тому, що модератори можуть повидаляти ваші коментарі, запідозривши, що ви займаєтеся рекламою. А замовник оплачує тільки ті коментарі, що залишилися.

- За коментарі у блогах платять не більше 1,5 гривень за один коментар, - розповідає Ігор Свирид. - За коментарі на форумах - від двох до трьох гривень, в залежності від їх складності. Часто замовник дає уже готовий список форумів чи блогів, з якими потрібно працювати. Іноді ці Інтернет-ресурси доводиться шукати самому. 

У місяць на постингу можна заробляти від 500 до 2000 гривень, залежно від потраченого часу. Якщо цій роботі присвячувати весь робочий день, то можна звісно заробити і більше.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Рита Громова

    Гадаю що багато замовників можуть посперечатися з твердженням,- "робота постера не вимагає значних навиків і вмінь" (як написано вище). Коли ми шукали хто може розмістити крауд посилання з коментарями в постах на форумах, дуже багато разів були розчаровані, саме тому, що за справу беруться не тільки дилетанти, а й взагалі безграмотні люди. Тому вже з особистого досвіду знаю, що НЕ кожен  може виконувати таку роботу якісно,- так, щоб коментарі були органічними, не як реклама, і не розцінювалися як спам. І що не менш важливо, - на тематичних майданчиках у відповідних гілках обговорення. Для цього потрібно бути грамотною, логічно мислячою людиною, що має хоч мінімальні, але все ж таки знання в області SEO, які дозволять не помилитися з вибором відповідного донора для розміщення. Ось мені дуже подобається як виконують завдання в студії "Ембо", це вже давно знайома і надійна компанія  по просуванню сайтів в Києві https://embo.com.ua/ Там є така послуга, розміщують коментарі з посиланнями професійно, у них є чому повчитися.

keyboard_arrow_up