Що буде з ціною на електрику. Відповідь Міненерго

Що буде з ціною на електрику. Відповідь Міненерго

У Міненерго вважають, що піднімати тарифи не на часі.

Ціна на електроенергію для побутових споживачів наразі не змінюватиметься і становитиме 2,64 грн. Про це інформують у пресслужбі Міністерства енергетики.

— Об’єкти енергетичної інфраструктури залишаються під прицілом росіян і потребують інвестицій для відновлення і ремонтів. Та попри це держава залишається соціально відповідальною і гарантує своїм громадянам стабільність цін на електропостачання. Тому вартість електроенергії на рівні 2,64 грн за кВт*год буде збережена. Це має надзвичайно важливе значення для підтримки побутових споживачів у період опалювального сезону, — зазначив міністр енергетики Герман Галущенко.

У Міністерстві кажуть, що рішення ухвалено з метою забезпечення доступності електричної енергії для побутових споживачів через складну економічну ситуацію внаслідок повномасштабної військової агресії російської федерації.

Відео дня

Нагадаємо, через недешеві тарифи та дефіцит електроенергії українцям корисно навчитись економити світло. 

Заощаджуючи електроенергію, можна не лише допомогти енергосистемі, а й зменшити цифру у платіжці. В енергетичній компанії Yasno дали кілька практичних порад. Більше про них читайте за посиланням.

 

Читайте також: 

Як зекономити електрику при користуванні холодильником. Поради Укренерго 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up