П'ять легких та романтичних фільмів з Джулією Робертс

П'ять легких та романтичних фільмів з Джулією Робертс

Ці кінострічки допоможуть розслабитися і піднімуть настрій.

Наречена втікачка

Американська романтична комедія 1999 року. Головна героїня - Меггі, яка закохалася, вирушила під вінець, а потім втекла з весілля прямо в білій сукні. Якби це сталося тільки один раз, то можна було б зрозуміти, але з нею траплялося це мінімум чотири рази. 

Нестерпні леді/День матері

День матері наближається, і в Атланту з'їжджається група людей, на перший погляд ніяк не пов'язаних одне з одним. Сенді — розлучена мати двох хлопчиків, колишній чоловік якої нещодавно одружився на молодій дівчині на ім'я Тіна. Сенді намагається досягти успіху в кар'єрі дизайнера, але поки її спроби не надто вдалі. Міранда — популярна і авторитетна письменниця, яка відмовилася від своєї дочки Крістін відразу після її народження. Крістін скоро виходить заміж, вона гостро відчуває нестачу матері і приймає рішення розшукати її. Дівчину підтримує подруга Джессі, яка зі своєю сестрою Габі сама постійно лається з батьками. У Атланту також приїжджає Бредлі, який недавно втратив дружину. Як пов'язані історії героїв? Чи вирішаться одвічні конфлікти батьків і дітей в День матері?

Відео дня

Їсти, молитися, кохати

Елізабет Гілберт трохи за 30. У жінки є стабільна та добре оплачувана робота, а також люблячий чоловік. Але Елізабет постійно прислухається до себе і розуміє, що це не її життя, а чужий сценарій. Жінка наважується на зміни, і перше, що робить — розлучається з чоловіком. Щоб прийти до тями після складного шлюборозлучного процесу, Ліз вирушає до Італії, де у неї прокидається апетит до життя, а потім до Індії, де знаходить віру в завтрашній день. Мандруючи світом, Елізабет відкриває нові горизонти і пізнає себе...

Ноттінг Гілл

Зустрічайте Вільяма Текера — англійця і власника невеликого книжкового магазину, який давно не мав справ з жінками. Бізнес головного героя явно «горить», сусід по квартирі виявляється сущим дияволом, а чорній смузі не видно кінця. Але одного разу в нудні будні Вільяма вривається неповторна Анна Скотт — відома кіноактриса, за якою по п'ятах слідують натовпи шанувальників і журналістів. Ця зустріч змінить життя обох.

Красуня

Легендарний фільм «Красуня» вийшов в американський прокат в 1990 році, під режисурою Геррі Маршала. Головні ролі в цій картині належать найвідомішим акторам Джулії Робертс і Річарду Гіру. У ній розповідається про любовну історію між багатим чоловіком і бідною жінкою. Вів'єн головна героїня, залишається без даху над головою і вона змушена проживати у своєї подруги і займатися проституцією. Але у неї існує мрія, що все, колись має змінитися в її житті.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up