Топ-5 «добрих» фільмів для сімейного перегляду

Топ-5 «добрих» фільмів для сімейного перегляду

Фільми, що допоможуть розслабитися після важкого дня і подарують позитивні емоції.

 

Зазвичай, підібрати стрічку, яка б сподобалася кожному члену сім'ї не так просто. Пропонуємо топ-5 «добрих» фільмів, один із яких обов’язково посяде почесне місце у вашій домашній фільмотеці.

Пригоди, сімейні комедії і фантастичні історії настільки теплі та затишні, що довгий час будуть асоціюватися з домом і близькими людьми.

Великий дружній велетень (2016)

Відео дня
Режисер − Стівен Спілберг

Маленькій дівчинці на ім’я Софі не раз доводилося чути страшну історію про годину відьми, коли з’являється таємнича істота й зникають люди. Софі впевнена, що всі ці жахи відбуваються о третій годині ночі, а не опівночі, як вважають інші. Смілива дівчинка вирішує перевірити, чи так це, й не лягає спати. О третій годині якраз і з’явився велетень, який помічає її та забирає в свою країну. Софі доведеться познайомитися зі світом велетнів і з’ясувати щось несподіване про свого викрадача.

Кішки проти собак (2001)

Режисер − Лоуренс Гутерман

Американська сімейна комедія про таємну війну між кішками та собаками. Починається історія з того, що хитрі коти обманом заманили довірливого пса Бадді в своє лігво й вивезли в невідомому напрямку. Порятунок Бадді собаки довірили цуценяті Лу, якому належить пройти суворий інструктаж і навчання бойовим прийомам. Але на шляху Лу встає кіт на прізвисько Тінклс, що вирішує розправитися з цуценям. Чи вдасться Лу вистояти й врятувати свого товариша?

Двоє: я і моя тінь (1995)

Режисер − Енді Теннант

Історія про двох дівчаток, таких схожих одна на одну зовні, що й не відрізнити, але живуть вони різними життями. Одна − балакуча непосида Аманда, сирота, яка мріє про люблячу й турботливу ​​сім’ю, та спокійна відмінниця Алісса, яка втратила матір, але має люблячого батька. Але несподівано два світи стикаються, причому буквально лобами. Все найцікавіше починається, коли дівчатка вирішують помінятися місцями й пожити життям одна одної. А заодно познайомити батька Аліси, у якого на носі весілля з лукавою світською левицею, й виховательку Аманди Діану. Що ж з вийде з цієї сміливої ​​витівки?

Фантастичні звірі і де їх шукати (2016)

Режисер − Девід Єйтс

Фентезі, зняте на основі однойменної книги «мами Гаррі Поттера» Джоан Роулінг, занурює нас у світ чарівництва. Дія відбувається в 20-ті роки минулого століття. Фільм знайомить із випускником Хогвартса, магізоологом Ньютом Скамандером, який займається класифікацією магічних істот. Він прибуває до Нью-Йорку з однією-єдиною валізкою, повною різних фантастичних істот. Декому з них вдається втекти й влаштувати повний хаос у місті. Тоді й починаються пригоди Ньюта. Йому належить познайомитися з нечаклами, американськими чарівниками та зіткнутися з грандіозними змінами, що настають у світі магії.

Таємне життя Уолтера Мітті (2013)

Режисер Бен Стіллер

Волтер Мітті — співробітник фотослужби журналу Life, якому загрожує реорганізація в онлайн і скорочення співробітників. Знаменитий фотограф Шон О`Коннел надсилає плівку, один з кадрів якої повинен піти на обкладинку останнього паперового номера журналу. Проте саме цей кадр загадковим чином зникає. Тоді скромний і непомітний фоторедактор Мітті відправляється у подорож на край світу на пошуки загубленого негативу. Навіть скромному і непомітному службовцю хочеться іноді зробити нехай божевільні, але геройські вчинки. Чому всіх рятувати мають виключно супергерої?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up