Партнер рубрики Кримінал

Чоловіка, який до смерті побив винуватця аварії, покарали умовно

Чоловіка, який до смерті побив винуватця аварії, покарали умовно

На Тернопільщині у березні  чоловік побив водія, з вини якого сталась ДТП. Від отриманих травм  побитий водій помер у лікарні. За таку розправу «месник» в тюрмі не сяде –  отримав три роки умовно. Бо сам покаявся, повністю відшкодував завдані збитки та й  дружина загиблого просила в тюрму не садити.

 


Сам інцидент трапився 19 березня близько 1.00 між селами Колодно та Заруддя Збаразького району.  Тоді, як повідомляла поліція, 19-річний тернополянин за кермом «Фольсваген » зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 21154», який був припаркований на проїжджій частині без ввімкнених габаритів.


Між учасниками ДТП сталася бійка. Під час сутички пасажир мікроавтобуса – 22-річний житель Збаразького району накинувся на 44-річного тернополянина, водія «ВАЗу».  Дав в голову і ногою  у живіт. Чоловіка госпіталізули, але врятувати не змогли. Проведений розтин засвідчив, що  чоловік отримав ушкодження у вигляді закритої тупої травми живота з розривом брижі товстого кишківника, що і призвело до розвитку внутрішньої кровотечі та як наслідок масивної крововтрати.

Відео дня


Справа надійшла до Збаразького районного суду у липні. А 11 грудня  суд виніс вирок.  Той визнав чоловіка – Юрія Г. винуватим  у вчиненні кримінального у правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», призначив йому покарання, із застосуванням ст.69 КК України, у виді п`яти років позбавлення волі. Та на підставі ст.75 КК України звільнив його від відбування основного покарання, встановивши йому іспитовий строк терміном три роки.


Суд під час призначення покарання врахував  такі пом’якшуючі обставини як  повне визнання своєї вини підсудним, його щиро каяття, повне відшкодування завданих збитків, наявність на утриманні малолітньої дитини, а також заяву потерпілої, яка просила не позбавляти підсудного волі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Цьвєк

    "Повне відшкодування завданих  збитків"- геніально! Кому,людини немає. Во дают!А жінка вирішили троха бабла на халяву зрубати. Це наівть не дтп,де всяке може бути,ніхто не застрахований.Це навмисне вбивство,з особливою жорстокістю та цинізмом.
  • Mikkael

    Яка ж гидота сидить в тих судах...
  • Mikkael

    Неадекватний агресивний вбивця залишений на волі. Суддя вирішив залишити його там тому що "дружина просить"? Що за справи такі. А як завтра він вб'є мого батька?
  • Anonymous

    наш суд самий гуманний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up