На Тернопільщині викрили підпільний алкоцех з мільйонним прибутком

На Тернопільщині викрили підпільний алкоцех з мільйонним прибутком
  • Замість офіційного заводу – підпільний цех, а замість стерильної технології – брудна ванна.
  • Приблизно таким чином виготовлений алкогольний фальсифікат з фіктивними наклейками замість акцизних розповсюджувався невеликими магазинами та закладами харчування Тернопільської області. Велика частина товару продавалась через інтернет.
  • Нелегальну лавочку прикрили разом з усім «добром», зараз вирішується питання накладання арешту на майно алкоторговців та притягнення їх до справедливої відповідальності.

15 березня оперативники Департаменту стратегічних розслідувань та слідчі Головного слідчого управління Нацполіції припинили діяльність підпільного цеху, в якому на момент появи правоохоронців знаходилися вісім працівників.

Про це повідомляють в Головному управлінні Нацполції у Тернопільській області.

Відео дня

В ході обстеження підпільного алкоцеху, правоохоронці констатували антисанітарійні умови ангарів, в яких виготовлявся і зберігався алкоголь.

Змішували «елітні» напої у брудній ванні, потім переливали у великі бочки, з них вже у пляшки, які теж не вирізнялись чистотою.

У такій скляній, на вигляд звичайній алкогольній тарі, промаркованій підробленими марками акцизного податку, пляшки потрапляли до споживачів. Судячи з підрахунків доходу  і вантажних автомобілів, які стояли на території підпільного цеху, банда вже мала значну клієнтську базу. Видно, вони якраз готували серйозну партію на продаж. Про це свідчить кількість вилученої алкогольної суміші.

Тільки уявіть собі, що під час обшуку правоохоронці нарахували 1 330 літрів готової «алкогольної» продукції в скляній тарі, 1 600 літрів – у бочках, чорнові записи, склотару, 12 тисяч марок акцизного податку з ознаками підробки та вантажні автомобілі, які транспортували фальсифікат.

Наразі проводяться заходи для притягнення до відповідальності організаторів та учасників підпільного алкобізнесу. Вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно.

Заходи з викриття проводилися за участі працівників управління контролю за підакцизними товарами ДПС у Тернопільській області

Процесуальне керівництво здійснює Офіс Генерального прокурора України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, у Тернополі затримали наркоторговців. Розповідали і про те, як чоловік з Гусятина у вланому гаражі ховав сотні пляшок горілки та гори цигарок. Писали і про правоохоронця, який організувавв нарколабораторію у себе в гаражі.

 

Читайте також:

У Тернополі затримали наркоторговців

Чоловік з Гусятина зберігав у гаражі сотні пляшок горілки та гори цигарок

На Тернопільщині судитимуть правоохоронця, який організував нарколабораторію в гаражі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (32)
  • Надя Савчук

    Краще б таких "работніків " на війну забрали .
  • Evgen Tarka

    Щоб почистити ту всю нечесть потрібно, щоб були такі слова,, по законах воєнного часу розстріляти ''
  • Іштван Рікович

    Всяке дермо показують анічого нероблят
  • Петро Щербій

    Горівеґа страшна сила

keyboard_arrow_up