У Тернополі протягом 12-13 листопада поліцейські затримали трьох осіб з наркотиками

У Тернополі протягом 12-13 листопада поліцейські затримали трьох осіб з наркотиками

В усіх випадках патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для вилучення заборонених речовин та подальшого з'ясування обставин.

Протягом вихідних 12-13 листопада правоохоронці виявили у Тернополі 3-х громадян, які мали з собою заборонені речовини.

Про це повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

Перших двох підозрілих громадян поліцейські виявили на вулиці Текстильній, зупинивши за порушення правил дорожнього руху автомобіль Volkswagen. Спілкуючись з водієм та пасажиркою, інспектори помітили, що останні помітно нервують та поводяться підозріло.

Відео дня

Відповідно до закону, патрульні провели поверхневу перевірку та виявили у водія паперовий згорток з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, а у пасажирки — поліетиленовий пакет із невідомою порошкоподібною речовиною зеленого кольору.

Іншого громадянина інспектори виявили на проспекті Злуки. Провівши поверхневу перевірку, патрульні виявили в останнього поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження, ймовірно, наркотичною.

В обох випадках інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу для вилучення заборонених речовин та подальшого з'ясування обставин цих подій.

Нагадаємо, нещодавно троє чоловіків розгулювали по Тернополю з наркотиками в кишенях.

Довідка

Відповідно до статті 307 ККУ, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

 Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up