Вдарив ножем понад 100 разів — кременчанина засудили до довічного ув'язнення

Вдарив ножем понад 100 разів — кременчанина засудили до довічного ув'язнення

Чоловік наніс потерпілому щонайменше 105 ударів кухонним ножем

За публічного обвинувачення прокурорів Кременецької окружної та Тернопільської обласної прокуратур, суд призначив довічне позбавлення волі місцевому жителю за умисне вбивство.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

Прокурори довели у суді, що раніше судимий за вбивство житель районного центру, який понад 16 років відбував покарання у місцях позбавлення волі, знову убив людину.

Відео дня

Під час спільного застілля у свого знайомого у Кременці обвинувачений убив господаря. Згідно висновків експертів, він наніс потерпілому щонайменше 105 ударів кухонним ножем. Після вчинення злочину обвинувачений спробував утекти, проте його затримали правоохоронці.

Чоловіка судили за п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Кременецький районний суд підтримав позицію прокуратури й призначив винній особі найсуворіше покарання – довічне позбавлення волі.

Вирок ще не набрав законної сили.

Довідка
Відповідно до п.13 ч. 2 ст. 115 КК України, умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

 Читайте також:

80 ударів ножем і підпал: після пожежі будинку в Кременці знайшли вбитим старенького

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Діана Косоян

    Нащо його випустили перший раз????

keyboard_arrow_up