У Бережанах 8 березня двоє чоловіків убили товариша

У Бережанах 8 березня двоє чоловіків убили товариша
  • Відзначали свято, а констатували смерть.
  • 8 березня у Бережанах було скоєне жорстоке вбивство.
  • Бездиханне тіло 42-річного чоловіка у його власному будинку знайшли дільничні офіцери поліції.

У ході розслідування стало відомо, що 8 березня господар будинку та двоє його товаришів з Бережан і Тернополя – всі раніше судимі, відзначали Міжнародний жіночий день. Застілля переросло в суперечу, а згодом – у бійку. Гості схопили дерев'яну палицю і почали завдавати 42-річному чоловіку чисельних ударів по голові і тілу. Від кількості отриманих травм господар помешкання упав на підлогу і перестав ворушитись. У цей час його товариші продовжили гуляння на кухні.

Про це повідомляють у Головному управлінні Нацполіції Тернопільської області.

Того дня до будинку завітали правоохоронці з Бережан, аби перевірити як справи у їхнього підопічного, котрий стояв на обліку в поліції. Вони і виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Гості у той момент знаходились у помешканні жертви.

Відео дня

На місце злочину виїжджала слідчо-оперативна група. Фігурнатів справи затримали. Їм оголосили підозру відповідно до частини 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 10 років. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Триває слідство.

І це не перший випадок холоднокровного вбивства, що останнім часом траплялись на Тернопільщині. Раніше ми писали про те, як у Чортківському районі вбили пенсіонера. А в Петрикові чоловік вистрілив у знайомого через гроші.

 

Читайте також:

У Чортківському районі зарізали пенсіонера

У Петрикові чоловік вистрілив в голову знайомому через гроші

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up