Читаю, бо це мені подобається

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповідають, які книги їм сподобалися.

ДОН ДЕЛІЛЛО «ЗЕРО К»

Ярослав Петровський, охоронець:

- Люблю почитати щось на дозвіллі. Якось до рук мені потрапив роман Дона Делілло «Зеро К». Коли прочитав першу сторінку, то одразу ж занурився в цю книжку з головою. Головний герой  мільярдер Росе Лок-гарт — основний інвестор віддаленого і таємничого поселення, де смерть вишукано контролюють, а тіла консервують до майбутніх часів. Здоров'я його дружини Артис стрімко занепадає. Їхній син Джефф приїжджає до батьків, щоб попрощатися з мамою. Росе відчуває глибоку потребу увійти в інший вимір і прокинутися в новому світі. Натомість його син прагне жити й відчувати «мішанину подивів нашого часу тут, на землі». Власне про усі ці перипетії чудово розповідає автор. Раджу прочитати цю справжню оду людяності, що містить глибокі роздуми про смерть та життя.

Відео дня

 

АНДРІЙ КОКОТЮХА «МИСЛИВЦІ ЗА ПРИВИДАМИ»

ВАДИМ ЧОРНИЙ, учень:

–  Мені до вподоби твори сучасного письменника Андрія Кокотюхи. Нещодавно закінчив читати його повість «Мисливці за привидами». Головні герої – двоє школярів – розумник Максим Білан і силач Денис Черненко. Вони зустріли привида в звичайному, досі безпечному ліфті багатоповерхового будинку. Відтоді розпочинаються їхні захоплюючі пригоди. Хлопці повинні  врятувати Золотий кубок — головний приз спортивних змагань, на який націлилися злодії. Також ці юні детективи кинуть виклик викрадачам домашніх улюбленців, полюватимуть на привидів, котрі зустрічаються не лише в ліфтах, а й у карпатських будиночках. Словом, класна книжка для любителів цікавих і небезпечних пригод.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up