Читаю, бо це мені подобається

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

ЛОРА ПІДГІРНА «ОМБРЕ. НАД ТЕМРЯВОЮ І СВІТЛОМ»

Марта Павленко, підприємець:

Відео дня
  • Нещодавно прочитала книгу «Омбре» й досі перебуваю під глибоким враженням, яке вона справила на мене. Події відбуваються у Кам'яніці-Подільському. Архівний ревізор Едіта випадково знаходить вцілілі клейноди ордену лицарів Храму. Знахідка веде героїню до загадкового артефакту, який колись тамплієри привезли на Поділля. Із розгадкою таємниці Едіті допомагає отець Люк. За містичним артефактом полюють спецслужби й таємні товариства. Минуле та сьогодення переплітаються. Нитки, що пов'язували історії і долі багатьох людей у минулому, тягнуться до тих, хто мешкає у Кам'янці-Подільському сьогодні.

ДЖЕССІКА БЕКОЛ «ПРАВО НА ПОМИЛКУ»

Анжела Кринична, менеджер:

  • «Право на помилку» — це таблетка від головного болю після тяжкого робочого дня. 25 історій із порадами від найавторитетніших жінок чудово мотивують іти до мрії, коли ні на що не лишається сил. Стиль авторського письма досить легкий. Після прочитання турбує лише одне питання: «Чому ця книга з’явилася в мене так пізно?» Читаючи ці історії, розумієш, що не ти єдина «жертва» упередженого світу, що ми всі переживаємо певні негаразди, та кожній із нас під силу їх здолати. Потрібно віддати належне кожній героїні, які наважилися розповісти про свої помилки всьому світові. Книга радить завжди бути собою.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up