Читаю, бо це мені подобається

Читаю, бо це мені подобається

Тернополяни розповіли, які книги прочитали останнім часом.

 

ДЖОЗІ СІЛЬВЕР «ОДНОГО РАЗУ НА РІЗДВО»

Оксана Теслюк, студентка:

Відео дня
  • Цю романтичну історію кохання варто прочитати саме у різдвяний період. Головна героїня Лора не вірила в кохання з першого погляду, але саме це й сталося з нею. Вона зустріла кохання на автобусній зупинці. Автобус рушив, а хлопець так і лишився на зупинці і в душі Лори. Через рік дівчина дізнається, що її подруга Сара незабаром вийде заміж. На різдвяній вечірці вона знайомить Лору зі своїм хлопцем Джеком. Він і був тим незнайомцем, в якого вона закохалася. Минає кілька років, Джек і Сара щасливі разом, а Лора все ще не може забути про свої почуття. І одного разу Джек зізнається, що тоді на вечірці впізнав її.

ЗБІРКА «РІЗДВО ЧЕРЕЗ ЗБРУЧ»

Леся Заморська, журналіст:

  • Цю книжку створили 7 українських письменників: Андрій Павловський, Лора Підгірна, Віоліна Ситнік, Олег Вітвіцький, Софія Пасічник, Ольга Деркачова, Наталка Михно. До збірки увійшли особливі історії людей, які мешкають по обидва боки Збруча. Власне вони дають відповіді на питання на кшталт: як, попри тривалі образи, подарувати хворій близькій людині зимове свято у липні? Чи можливо за короткий час переосмислити минуле і зустріти свято з оновленим світобаченням? Чи правда, що дітям дано бачити більше і що уявні друзі іноді не такі вже й уявні? Якими стравами здавна зустрічають свято на заході нашої держави?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up