Читаю сам і раджу іншим: підказки книголюбів

Читаю сам і раджу іншим: підказки книголюбів

"RIA плюс" створює нову рубрику: щотижня ми цікавимось у тернополян, що захопливого вони прочитали останнім часом?  Найцікавіші відгуки ми будемо публікувати на сайті.

Читайте якісну літературу!

Олена Кирилюк, студентка
Ніна Джордж “Маленька паризька книгарня”

 - Всім іноді хочеться, аби нам дали чудодійних ліків, які би допомогли миттєво. Але ліки ті мають бути не від болю в голові чи серці, точніше, і від такого болю теж, однак заспокоїти вони мають душевні рани. Саме про такого “знахаря” ця книга. А ще про його пригоди, коли він вирішує нарешті побороти внутрішній демонів — спогади про зраджене кохання.
Книгу мені порадила подруга. Сказала, що окрім цікавого сюжету я знайду на сторінках ще й не менш оригінальні рецепти французьких страв — і не обманула.
Крім того тут є безліч цікавих фраз, які змушують замислитись. Їх можна виписувати, однак дизайнери все зробили за вас — вони навіть виділені іншим шрифтом.
Зазвичай про почуття в книгах йде оповідь від імені жінок, однак “Маленька паризька книгарня” покаже, як відчувають і переживають втрати та падіння чоловіки. Дарма, що написала це жінка.

Андрій Степанов, дизайнер
Тадеуш Доленга-Мостович “Знахар”

 - З дитинства пам’ятав цей фільм — екранізація до сих пір знаходить своїх шанувальників, тому пройти повз книгу, за якою зняли стрічку, просто не міг. Професор Вільчур, який волею долі перетворюється в знахаря в забутому богом селі... Такі дивні життєві повороти трапляються часто. Сьогодні ти на коні, а завтра доводиться починати все з нуля.
Книгу почав читати із осторогою, однак вона дійсно зачіпає за живе. Неважливо, що написана ще до Другої світової. Кожен із нас щодня бореться за своє місце під сонцем, шукає друзів, торує життєвий шлях. Головне — залишатися при цьому людиною. Неважливо, чи ти відомий в певній сфері, чи взутий в онучі йдеш сільською дорогою.
Читати всім, ця книга актуальна і зараз.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up