Читаю сам і раджу іншим: поради книголюбів

Читаю сам і раджу іншим: поради книголюбів

Щотижня ми цікавимось у тернополян, що захопливого вони прочитали останнім часом.  Найцікавіші відгуки публікуємо на сайті.

 

Оксана Загайнюк, студентка
Вілям Сомерсет Моем “Розмальована вуаль”

 - Книгу взяла почитати після перегляду екранізації, і знаєте що? Це якась зовсім інша історія! Мотиви, які не розумієш у фільмі, відкриваються тобі на сторінках. Це далеко не сльозливий роман для безсонної ночі, але ним неможливо не насолоджуватись!
Моем пише так, що його важко сплутати з іншими авторами. Його герої змінюються не тому, що він так хоче,  а тому, що немає іншого виходу. А дехто і не міняється, що б не трапилось. Це не просто історія про любов, це книга про те, як формується особистість, навіть якщо на початку у неї в голові лише сукні, танці та кокетство. І про те, що він до любові до ненависті далеко не один крок, а місяці терпіння.
Сильна книга, дивно, що її немає в шкільній програмі.

 

 

Відео дня

 

Володимир Критюк, тестувальник
Волтер Айзексон “Стів Джобс. Біографія засновника компанії Apple”

 - Правда, якщо ви думаєте, що прочитавши цю книгу, ви станете наступним Стівом Джобсом, то не тіште себе ілюзіями! В кращому випадку ви визнаєте його геніальність, і що такі люди народжуються раз на десятиліття. В гіршому — кинете тією книгою об стіну і порадієте, що такі люди народжуються раз на десятиліття.
Джобс був генієм, це правда. Генієм менеджменту. Злим генієм, якого боготворили і боялися, визнаючи, що які би методи він не використовував, він зазвичай знав більше, аніж інші. Як на мене, то Джобс був сучасним Фаустом, іноді правда складалось враження, що він продав душу дияволу.
Книга насправді шикарна: багато цікавих фактів, розмов і відгуків, видно, що автор працював над нею довго.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Діонісій

    читати друковані видання дуже корисно, шкода, що більшість читає зараз на планшетах і електронних книгах, якість бажає кращого. ну і в туалеті планшетом не скористаєшся, при потребі :)

    Piter Savka reply Діонісій

    Та ти прям сатанюга
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up