Читаю сам і раджу іншим: поради книголюбів

Читаю сам і раджу іншим: поради книголюбів

"RIA плюс" продовжує рубрику: щотижня ми цікавимось у тернополян, що захопливого вони прочитали останнім часом?  Найцікавіші відгуки ми будемо публікувати на сайті.

Читайте якісну літературу!  

Галина Віктюк, адміністратор:
Мішель Бюссі "Літак без неї"

Якщо ви любите детективи — то вам сюди! Якщо ви їх не любите, то після цієї книжки полюбите, от побачите. Я особисто не в захваті від класичних детективів, однак цей справді припав до душі.
Люди іноді такі смішні, коли хочуть виявитися правими. А іноді поводяться, як тварини, якщо хочуть, аби було по-їхньому.
Навіть якщо мова йде про чуже життя — найчастіше перед цим не зупиняться ті, хто звикли керувати іншими.
Дві родини ділять одну дитину, ніхто не знає, чия вона насправді — маленька дівчинка, яка єдина вижила в авіатрощі. І якщо ви подумали про тест ДНК як єдине вірне рішення, то забудьте про нього одразу і просто читайте і насолоджуйтесь, як авторка закрутила сюжетну лінію 

Олена Гаврилко, фрілансер:
Майкл А. Кусуано, Девід Б. Йоффі "Стратегії геніїв"

Зі Стіва Джобса, Білла Гейста та Енді Гроува вже давно зробили ідолів. На них повісили ярлик "геній", а їхні компанії стали символами успіху. Про провали цих трьох керівників великих компаній говорити зазвичай не люблять.
Однак варто розуміти, що шлях до успіху цих людей - це сукупність сотень інших, які розділяли з ними стратегію та загальне бачення. Жоден геній не вартий нічого, якщо не може пояснити іншим, чого він прагне.
Автори розповідають про стратегії керівників Microsoft, Intel та Apple. Як вони вигадували і помилялися, піднімались і йшли далі, аби досягти того, чого прагнули.
Якщо ти не вмієш домовлятися та просувати свою ідею, ти не станеш символом свого часу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up