Надійка Гербіш розповіла про їжаче Різдво

Надійка Гербіш розповіла про їжаче Різдво
Більше двох десятків тернополян прийшло 11 січня на зустріч із письменницею. Надійка Гербіш розповідала присутнім історію написання своєї нової книги "Одного разу на Різдво" та зачитувала із неї уривки.

Історія про їжачків була написана за один день. розповіла Надійка Гербіш.

 - Це трапилося позаминулого Нового року, - розповідає письменниця. - 1 січня в нашій сім'ї не є якимось особливим святом. Тож часу в мене було досить. І якось так вийшло, що я сіла і написала історію про те, як відбувалося Різдво в одній їжачій сім'ї.

Герої книги мають риси самої пані Гербіш та її чоловіка, розповіла жінка.

Відео дня

 - Татко-Їжак і справді чимось нагадує мого чоловіка, - каже Надійка. - До слова, мій Ігор  завжди був і моїм першим рецензентом. Він читає мої тексти, ще коли вони є лише на комп'ютері. Риси ж мого характеру можна впізнати в трішки розбишакуватому синочку сімейки їжачків - Форкові.

У дитячій книзі розповідається про те, як напередодні Різдва до їжачків завітали неочікувані гості. Сам сюжет чимось переплітається із біблійними мотивами, розповіла пані Гербіш.

 - Ця історія мені нагадує те, як Марія із Йосипом шукали притулку напередодні народження Ісуса, - каже жінка. - А ніхто їх до себе не пускав. Це історія про те, що навіть неочікуваних гостей варто приймати тепло та душевно.

Книгу "Одного разу на Різдво" Надійка Гербіш присвятила своїй донечці Данусі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up