Психолог Наталія Гаєвська  представила у Тернополі свою першу книжку «Нова Я. Шлях до себе»

Психолог Наталія Гаєвська  представила у Тернополі свою першу книжку «Нова Я. Шлях до себе»

Презентація першої книжки професійного психолога та психотерапевта з досвідом індивідуальної та групової роботи більше 12 років, кандидата психологічних наук Наталії Гаєвської «Нова Я. Шлях до себе» відбулася 19 червня у тернопільській книгарні «Є». 

Модерував подію директор видавництва «Мандрівець» Богдан Фенюк. Він детально розповів історію видання цієї книжки. До речі, з дня звернення авторки до видавця  – 13 лютого 2019 року і до появи друкованої версії рукопису «Нова Я. Шлях до себе» минуло всього лиш три місяці. Свою «першу ластівку» пані Наталя вже представила у Києві на «Книжковому Арсеналі».

  • За основу своєї книжки я вирішила взяти ідею і доопрацьовану програму марафону, який ми організували онлайн  разом із вчителькою моєї старшої доньки із суботньої школи Іриною Микитюк восени 2015 року, – каже авторка. – Він розпочався рівно за 40 днів до Нового 2016 року. Це був перший великий успішний проект після мого переїзду з України в Канаду, після народження другої дитини і професійного застою через цілком об’єктивні причини. Для мене це був величезний поштовх для того, щоб повернутися назад до своєї професії, в те русло, котре для мене в Україні було дуже таким моїм, справжнім.

Після завершення марафону психолог опрацювала і структурувала результати, котрі стали основою книги «Нова Я. Шлях до себе».

Відео дня

У книжці є три тематичні блоки: «Генеральне прибирання», «Пошуки власного ресурсу», «Відродження». В кожному з них містяться завдання на кожний день і покрокова інструкція до оновлення свого життя. Також авторка ділиться цікавими історіями. Психологічні методики допомагають читачеві глибше пізнавати свої можливості, вчитись виражати власні емоції, ставити цілі, досягати бажаного. Загалом книга підштовхне подивитись на звичні речі по-новому. Вона буде цікавою не лише для жінок, а й для чоловіків, адже поради – універсальні.

  • Для мене ця книжка як третя дитина, – каже Наталія Гаєвська. – Пригадую той момент, коли закінчувала рукопис і кілька разів вносила правки, аж доки не вирішила, що вже як є, так і добре. Тоді зрозуміла, що книжка народилася. Для мене дуже важливо, щоб те, що я роблю, було корисним для людей, і коли отримую відгуки на цю книгу, то розумію, що варто було її писати.

Авторка переконана в тому, що чим краще людина знає сама себе, тим більшого вона досягне у житті, тим буде щасливішою. В книжці нема чітких директив, читач має сам зробити висновки і знайти шлях до себе самостійно.

  • Я написала про те, як самому себе виростити, виховати, – каже пані Наталія. – «Нова Я» – це вміння дослідити себе, чітко знати про свої сильні та слабкі сторони, як з цим далі жити і адаптувати свої знання до тої реальності, в якій людина живе.

У Тернополі видання можна придбати у книгарні «Є» чи замовити онлайн –http://mandrivets.com/product/nova-ya-shlyah-do-sebe-39-dennyj-marafon-iz-vidnovlennya-psyhichnyh-ta-fizychnyh-syl/, https://www.yakaboo.ua/nova-ja-shljah-do-sebe-39-dennij-marafon-iz-vidnovlennja-psihichnih-ta-fizichnih-sil.html.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валера Матів

    в трубочку ту книжку і собі в ....)))) Психологи срані)))) Себе лікуйте!
  • тарас

    цікава тьотя
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up