Що обіцяють зірки: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 жовтня

Що обіцяють зірки: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 жовтня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку допоможе дізнатися, чого слід очікувати в неділю.

Завтрашній день підвищить потяг до творчої самореалізації. Ви зможете максимально розкрити свої таланти у таких сферах, як образотворче мистецтво, співи, танці, поезія, інформує Ukr.Media.

Овен

Спілкуйтеся з тими, хто поділяє ваші ідеали. У цьому випадку навіть суперечка буде продуктивною. Овни, які критикують своїх друзів, ризикують посваритися з ними. Завтра не виключене незаплановане відвідування податкової інспекції, лікарні.

Не вдалий момент оформлення документів, що пов'язані з боргами, податками, кредитами, спадком. Підходящий період для навчання, роз'їздів, переговорів, спілкування з наставником. Є шанс знайти однодумців (у тому числі далеко від дому).

Відео дня

Телець

Інертність Тельців завтра конфліктуватиме з бажанням змінити життя та з потребою у неформальних контактах. Найважливіші для вас стосунки — наприклад, з начальством, партнером, другом — бережіть від руйнування. Не будьте надто впертими, обстоюючи свою думку чи критикуючи чиюсь оригінальну ідею.

Для побудови кар'єри потрібні товариськість, готовність вчитися новому, талант нестандартно дивитися на речі. Вам також знадобляться навички роботи з комп'ютером, інформаційними ресурсами, базами даних.

Близнюки

Завтрашній день ідеальний для навчання, обміну думками, віддаленого листування. Вас надихне розмова з наставником чи далеким другом, знайомство з нетрадиційною системою знань. Багато Близнюків не в змозі розлучитися з цікавою книгою, телефоном. Будьте готові надати іншим інформаційну чи моральну підтримку.

Прикро, але рутина також вимагатиме уваги. Слідкуйте, щоб приємне спілкування не шкодило вашій роботі, не псувало стосунки з колегами, не заважало займатися лікувальними процедурами.

Рак

Навіть найчутливішим Ракам завтра ніколи не буде концентруватися на емоціях. На першому плані — захоплююче спілкування, розуміння нового, розширення горизонтів, пошук дружніх контактів. Може стати непереборним бажання зазирнути на багатолюдний форум, обговорити сенсацію, купити бестселер чи популярний журнал.

Можливий інтерес до подорожей. Зустріч із коханою людиною може закінчитися не так, як планувалося. Діти в цей час схильні ставити несподівані та не зовсім зручні для вас питання.

Лев

Опорою більшості Левів завтра будуть дружні зв'язки. Взаємини із батьками, домочадцями, партнером по шлюбу менш комфортні. У цей період вас дуже легко зачепити за живе. Близькі можуть критикувати вас або лихословити на ваш рахунок. Не доводьте суперечки із ними до відкритої ворожнечі.

Це чудовий час для неформатних обговорень, неофіційних домовленостей. Не варто підписувати папери. Не шукайте посередників і не давайте необачних обіцянок (особливо якщо йдеться про нерухомість та сімейне становище).

Діва

Діви завтра хотітимуть реалізувати свій природний інстинкт служіння, а заразом довести начальству свою компетентність. Однак діяти доведеться не в найпростішій та звичній обстановці. Виконання обов'язків буде пов'язане із пошуками нестандартних рішень.

Не виключені проблеми із завантаженням комп'ютера, встановленням та освоєнням нового програмного забезпечення. Можливо, доведеться розгадати інтелектуальну головоломку. Ви можете запізнитися на роботу, несподівано посваритися з супутником або товаришем по службі.

Терези

Свобода та творча незалежність будуть причиною прекрасного настрою Терезів. Невимушене спілкування з людьми принесе вам велике задоволення, незалежно від того, працюєте ви чи відпочиваєте. Вас може манити кохання з відтінком дружби, і навпаки. Але в кожній бочці меду є ложка дьогтю.

Для вас можуть виявитися болючими дрібні фінансові проблеми. Можливо, на вас чекає неприємна розмова з дитиною або другом. На щастя, сьогодні ви на вірному шляху, ніщо не здатне вивести вас із рівноваги надовго.

Скорпіон

Ваша інтуїція завтра буде часто помилятися. Можливі невдачі в дорозі, розбіжності з друзями, побутові чвари і негаразди. У потрібний момент у вас може розрядитися телефон. Скорпіони, які претендують на оригінальність, ризикують зіткнутися з нерозумінням і глузуванням.

Не варто мати справу з електрикою, купувати побутову та іншу електроніку, купувати комп'ютерні ігри. Якщо ви фрілансер, не поспішайте рекламувати свій продукт, займіться його перевіркою та налагодженням.

Стрілець

Використайте цей день для спілкування. Чим більше у Стрільців друзів у різних і несподіваних місцях, тим міцніше їхнє становище і краща репутація. Можна активно взаємодіяти з учнями, набирати команду для поїздки, обмінюватися новинами з ріднею та однодумцями.

Але будьте розбірливішими у зв'язках та виборі маршрутів. Завтра не варто писати листи, давати оголошення, звертатися до астролога. Якщо хтось погано говорить про вас за вашою спиною, вдайте, що не помітили цього: з'ясування стосунків нічого не дасть.

Козоріг

Практичних Козорогів завтра може раптом потягнути на оригінальність у фінансових питаннях. Тим часом цього дня все має свій зворотний бік. Дотепний хід, вигаданий вами або підказаний друзями, не стане ідеальним рішенням.

Замість колишніх проблем він може принести вам нові занепокоєння. Можливі сюрпризи у справах, пов'язаних із розрахунками та роботою за комп'ютером. Не виключена суєта, пов'язана з діловим спілкуванням, електронним листуванням, наданням послуг, передачею новин, службовими документами.

Водолій

Доброзичливість і толерантність завтра поєднаються у Водоліїв з хвилинами дратівливості, критиканства, емоційного ступору. Вам може зіпсувати настрій закид батьків, догана шефа, погане самопочуття або погана звістка. Варто скасувати подорожі, важливі переговори, оформлення документів.

Розібратися в проблемі ви зумієте завдяки своїй обдарованості, оригінальності, інтелектуальним навичкам, а також просто везіння. Схвалення та підтримки шукайте у друга, дітей чи коханої людини.

Риби

Звістки з далеких країв сьогодні можуть виявитися неприємними, несподіваними чи дивними. Можливо, вас спробують дезінформувати хибні друзі. Не довіряйте думкам, почерпнутим із електронних ЗМІ.

День не вдалий для міжміських переговорів. Для багатьох Риб кращими друзями та наставниками виявляться близькі люди (батьки, домочадці). Якщо ви перебуваєте в дорозі або в іншій країні, тримайте зв'язок із земляками і будьте в курсі подій, що відбуваються на батьківщині.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій Струк

    Якщо признати гороскоп за правду,за певну науку то потрібно і відмінити судову систему,так як получається, що злодій невинен що вкрав,бо так розташувались зірки і цей знак зодіаку став схильний до крадіжок,вбивця не винен що вбив, а гвалтівник що згвалтував,винні зірки,які своїм розташуванням на небі так впливають на людей,а завтра зорі розташуються інакше і злодій стане добропорядним і чесним.21 століття а гороскоп публікують по всюду,в середньовіччі він не був так популярний як зараз.Бог дав людині вільний вибір,вільну волю,а людина робить себе заручником зірок які за мільйони км. від неї,і ще й називає себе розумною і цивілізованою.

keyboard_arrow_up