Учасниці регіонального відбіркового туру конкурсу "Міс України-2010" розповідають про себе

Регіональний відбірковий тур конкурсу “Міс України-2010” відбудеться у Тернополі в драмтеатрі 9 квітня.

Змагатимуться за титул найпривабливішої 16 учасниць, яких відібрали на кастингу у Тернополі.
- Переможниця відбіркового конкурсу поїде на всеукраїнський конкурс “Міс України-2010”, який відбудеться 2 травня у Києві, - розповідає регіональний представник національного комітету “Міс України-2010” Володимир Заверуха.
На конкурс організатори планують запросити багато відомих гостей. Ведучою свята буде "Перша віце-леді-2006" Ольга Бойко з Дніпропетровська. Відомі особистості увійдуть і до складу журі, додає пан Заверуха. Цей склад ще формують, але наразі вже є кілька людей, які дали згоду приїхати.
- Зокрема, у журі буде відомий фотохудожник Олександр Ктиторчук, - каже Володимир Заверуха. - А також оцінюватиме тернопільських красунь один з учасників гурту “Скай” та відома топ-модель європейського рівня Наталія Брагіна з агентства моделей Karin model's.
На конкурсі у Тернополі красуні виходитимуть на сцену чотири рази — у національних строях, у коктейльних сукнях, у купальниках та у вечірніх платтях. Із 19 березня починається підготовка красунь. Вони разом із хореографом відпрацьовуватимуть усі виходи на сцену. А також для дівчат проведуть фотосесію. Фото кожної красуні демонструватимуть на сцені на великому екрані, коли вона представлятиметься глядачам.
Познайомитися з учасницями конкурсу читачі зможуть у газеті “20 хвилин”. Протягом трьох тижнів ми публікуватимемо фото та розповіді про красунь.
Ми запитали дівчат:
1.Чому ви вирішили піти на конкурс краси?
2.Розкажіть, чим займаєтеся, які ваші захоплення?
3. Які ваші секрети краси?

 

Ольга Кондро (22 р.), студентка факультету іноземних мов педуніверситету:

Відео дня
lang="uk-UA" style="margin-bottom: 0cm">

1. Я вже брала участь у кількох конкурсах краси, на деяких посідала призові місця. Я зробила велику перерву - два роки, вирішила знову спробувати свої сили. Побачила випадково оголошення про конкурс в Інтернеті. Вирішила взяти участь просто для задоволення. Але сподіваюся здобути винагороду. Просто хочеться пройтися подіумом, показати себе.

2. У мене творчі захоплення. Я люблю малювати портрети олівцем. Часто малюю портрети подруг, а також автопортрет. Це хобі у мене ще з дитинства. В шостому класі я почала відвідувати художню школу. А ще роблю сережки із термопластику.

3. Особливих секретів краси у мене немає. Щоб тримати фігуру у формі, стараюся не їсти на ніч. А ще займаюся спортом — бігаю, іноді качаю прес. Моє волосся та шкіра якогось особливого догляду не потребують. Тому просто мию коси, як усі, ніяких спеціальних процедур не роблю.


 

Ірина Катериняк, 21 р., факультет іноземних мов педуніверситету:

1. Я неодноразова брала участь у конкурсах краси, в яких завойовувала різні титули. Двічі я була віце-міс у конкурсі “Красуня Тернополя”. А ще стала першою у шкільному конкурсі краси. Загалом же вирішила взяти участь у “Міс Україна-2010”, адже у Тернополі дуже мало можливостей попрацювати моделлю. А мені це дуже подобається. Я люблю сцене, мені приносить задоволення дефілювати. Тому прийшла сюди швидше для задоволення, а не для того, щоб здобути перемогу.

  1. Зараз я закінчую навчання у педуніверситеті. Планую далі продовжити навчання, але за межами України. Хочу вивчати туризм, бо дуже люблю подорожувати. Моя мрія — обклеїти свій холодильник магнітиками з усіх столиць світу. Планую вчитися туризму в Австрії, адже там дуже добре розвинута ця сфера.

  2. У красуні має бути 50% красивої зовнішності, а ще 50% внутрішньої краси. Я намагаюся завжди бути природною. Використовую мінімум макіяжу. А також веду здоровий спосіб життя: не маю шкідливих звичок, вживаю багато овочів та фруктів.


 

Оксана Ярема (21 р.), факультет іноземних мов педуніверситету:

 

1. Це перший конкурс краси у моєму житті. Чому вирішила туди піти? Думаю, кожна дівчина у своєму житті повинна хоча б раз побувати на такому дійстві, щоб справді відчути атмосферу свята, побачити кухню конкурсу краси зсередини. А також випробувати свої сили, знайти нових подруг. Це дуже корисний досвід для кожної дівчини.

2. Мої захоплення пов’язані з обраним фахом. Я вивчаю англійську та німецьку мови і хочу з ними пов’язати своє життя. Можливо, вчитиму дітей у школі чи займатимуся перекладом або туризмом. Може бути й таке, що взагалі працюватиму не за фахом. Адже в житті стільки переворотів, що неможливо все передбачити. Втім, знання іноземних мов мені допоможе у будь-якій сфері.

3. Запорукою краси є позитивні емоції, а ще потрібно бути закоханим. Коли на обличчі посмішка — кожна жінка красива. Щоб гарно виглядати, я намагаюся пити багато води, ополіскую волосся відварами із трав. Наприклад, кропивою, ромашкою. Щоб зберегти красу і міцність нігтів. натираю їх соком лимона та роблю ванночки із солі.


 

Рената Мойш (19 р.), факультет обліку та аудиту економічного університету:

1. Якось я побачила на сітілайті оголошення про кастинг на цей конкурс. Це мене зацікавило, вирішила піти подивитися. Мені запропонували зареєструватися для участі у кастингу, так і потрапила на конкурс. Це мій перший конкурс краси. Трохи переживаю, але сцени не боюся. Раніше я часто брала участь у спортивних змаганнях, тому до глядацької уваги звикла. В глибині душі, як і кожна дівчина, бажаю перемогти.

2. Останні три роки займаюся лише навчанням, на інше бракує часу. Окрім дисциплін, які вивчаю на факультеті, я беру додаткові уроки з англійської та німецької мов. Мені дуже легко вдається їх вивчати. Також займаюся аеробікою, а раніше ще й грала у гандбол.

3. Щоб бути у формі, я часто бігаю, ходжу на масажі. А щоб зміцнити своє волосся, роблю маски із натуральних продуктів. Наприклад, із яйця, горіхів і коньяку, які слід взяти у пропорціях 1:1. Після цього волосся стає блискуче та гладеньке. Таку маску можна робити кілька разів на місяць.


 

Ірина Кулька (18 р.), випускниця технічного коледжу техуніверситету:

1. Участь у конкурсі краси — моя давня мрія. Але раніше юний вік не дозволяв мені цього зробити. Та й взагалі донедавна я думала, що в мене немає шансів потрапити на такий конкурс. Виявилося, я себе трохи недооцінювала. Коли мені сказали на кастингу, що мене вибрали для конкурсу, — це вже для мене був здобуток, я дуже раділа. Адже здійсниться моя дитяча мрія.

2. Я саме закінчила техколедж, зараз шукаю роботу. Серед моїх захоплень — танці та плавання. Влітку дуже люблю кінні прогулянки.

3. У мене від природи в’ється волосся, тож достатньо лише помити коси висушити їх і вони гарно виглядають. Якоїсь додаткової уваги моє волосся не потребує. Щоб гарно виглядати і добре почуватися, я кожного ранку з’їдаю яблуко і випиваю склянку теплої води. Так мене навчила бабуся. А ще вживаю горіхи та курагу з медом. Там дуже багато вітамінів. Для гарної фігури стараюся взагалі не їсти після 18.00.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    дівчата шукайте наших
  • Anonymous

    алієни крокують вперед
  • Anonymous

    справді в фотографа руки не з того місця ростуть, ІРА КУЛЬКА THE BEST!!!!!
  • Anonymous

    згідна на 100% з попереднім коментарем, фотографіЇ дійсно не відображають реальну красу дівчат
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up