У Відень завдяки RIA. Про що розповість свіжий випуск газети

У Відень завдяки RIA. Про що розповість свіжий випуск газети

28 травня вийшов у світ 22-й номер газети “RIA плюс”, інформаційний блок якої має 24 сторінки. Вони традиційно наповнені не тільки гострими матеріалами, а й історіями з життя простих тернополян, корисною інформацією, новинами тижня, що минув, та іншими матеріалами, для кожного з яких знайдеться читач.

Центральний матеріал номера “У Відень завдяки RIA” розповідає про переможницю проекту “RIA плюс” з підтримкою Тернопільської міської ради “Класний керівник”. Упродовж останніх двох місяців на сайті “20 хвилин” учні тернопільських шкіл голосували за кращого класного керівника. Ним стала вчителька школи №5 Ірина Савельєва. Для себе вона отримала путівку у Будапешт і Відень, а для свого класу — плазмовий телевізор.

На 2-й сторінці газети читайте статтю про повну реабілітацію тернопільського підприємця Віталія Сороколіта. 10 років чоловік практично жив у судах. І ось перемога. Верховний суд України визнав: злочину не було. Чи понесуть відповідальність ті, хто намагався довести протилежне?

Героїня проекту “Після уроків” - 13-річна Злата Мила, дівчинка, яка розмовляє... животом. Як вдається опановувати мистецтво черевомовлення школярці, дізнавалася наша журналістка Наталя Корпан.

Відео дня

У скільки обійдеться цьогоріч доба табору для дитини, кого планують оздоровити за бюджетні кошти, читайте на ст.8 у матеріалі Ірини Белякової.

Скільки заробляє головний транспортник міста, у скількох банках має рахунки очільниця управління організаційно-виконавчої роботи, скільки землі у головної фінансистки міста? Декларації чиновників Тернопільської міської ради продовжує аналізувати Віталій Ониськів.

Чому американські бабусі змушують їсти своїх онуків броколі, - дізнаєтесь зі ст. 12. Діана Олійник слухала відому дієтолога Оксану Скиталінську.

Про лікування бджолиною отрутою читайте у матеріалі Євгенії Цебрій на ст. 14. Героїня її статті — бджолярка Наталка Потурай.

Скільки доріг відремонтують, а скільки полатають, дізнавалася під час чату з очільником міського управління ЖКГ Наталія Бурлаку.

Вишивальний проект “Відродження борщівської вишивки” анонсує на сторінці “Культура” Леся Заморська разом з його ініціаторкою Майєю Юркевич.

Як став володарем Кубка світу з кікбоксингу 19-річний тернополянин Максим Грейцар, розповідає на спортивній сторінці Андрій Тихий.

І це ще не все, чим потішить вас свіжий номер газети “RIA плюс”, який вже у продажу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up