Партнер рубрики Події

Для Соломії Крушельницької у Тернополі назбирали ще три тисячі (ВІДЕО)

Для Соломії Крушельницької у Тернополі назбирали ще три тисячі (ВІДЕО)
На пам’ятник Соломії Крушельницькій назбирали ще 3042 гривні та п’ять канадських доларів. Ряд заходів за два місяців провели представники організації “Молода просвіта” разом із колекціонеркою Вірою Матковською.

 

Підрахували зібрані кошти у п’ятницю, 11 грудня, в приміщенні “Просвіти”.
Усі зібрані гроші перерахують у фонд Соломії Крушельницької вже найближчими днями, - розповідає голова організації Святослав Абрам’юк. - Рахували гроші представники нашої організації.

Відео дня
>
Нагадаємо, що кошти збирали волонтери у запломбовані скриньки просто на вулицях Тернополя. Завершальна акція відбулася у приміщенні технічного коледжу.


- Ми організували та провели українські вечорниці, - говорить пан Абрам’юк, - на яких забавлялись усі присутні.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Абрам’юк-потрібно писати без апострофа
  • Anonymous

    Це дуже добре, але як жаль що цей памятник не стоятиме на тому місці який обрали за конкурсом фахівці, і згідно закону. Чому у нас в місті якісь партачі можуть так грубо поводитись із архітектурою і мистецтвом. Може варто в місті відкрити курси по композиції, містобудуванню і архітектурі для чинуш.

    Anonymous reply Anonymous

    Таке враження, що люди які вибирали місце сильні тільки в анегдотах та маразмі.

    Anonymous reply Anonymous

    а може ви всі маразматики.А може ті кошти не на металолом витратите.а на благі цілі.Це і будинки дитят в основному.будинки престарілих і так дальше.Її будуть памятати і без памятника.Хочам навряд чи так вийде-багато хто хоче нагрітися.І захищаються награною духовністю та моральністю. якої немає БАСТА
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up