Астролог про політику: Зеленський — енергія, буря, а Порошенко — щасливчик по житті

Астролог про політику: Зеленський — енергія, буря, а Порошенко — щасливчик по житті
фото з Інтернету

Обранню нового Президента та приходу нової влади частина українців раді і очікують позитивних змін, а інша частина не очікує від нової влади якогось добра. Переживають зокрема за те, аби Україна з новою владою не втратила того, чого досягла за останні п’ять років. 

Яке ж майбутнє чекає на країну та чи будуть зміни, ми поцікавились у тернопільського астролога Івана Круп’яка. І, як переконує він, боятись змін не варто і їх не уникнути. 



- Починається нова епоха - Епоха Водолія і боятись перемін не потрібно, - каже він. - Що було - ми вже знаємо, а на майбутнє треба дивитись позитивно і все буде добре. Новообраний Президент Володимир Зеленський народжений під знаком Водолія. Якщо охарактеризувати вибори, то там було фактично два кандидати, які підходили Україні чи не найкраще, бо народжені обоє були під цифрою сім. А вся історія України проходить під сімкою і це був сьомий бій за перше місце в Україні. Якщо рахувати, що Леонід Кучма був президентом двічі, то Зеленський, виходить, сьомий президент. Він народжений 25 січня. І, до речі, вибори проходили також під сімкою: перший тур провели 31 березня, а 3+1=4, другий проходив 21 квітня, 2 +1= 3, в сумі 4+3 =7. Україна вступає у 28-у річницю народження, зараз 19-й рік і якраз, якщо порахувати цифри року, 1+9=10, а 1 з 0 - це фактично символ всіх цих новітніх технологій, які якраз працюють на цих двох цифрах.

Іншим кандидатом, за словами астролога, який міг би стати Президентом і народжений так само під сімкою, був Анатолій Гриценко. І якби демократичні сили від початку об’єднались навколо цього кандидата, то він міг би зустрітись у другому турі може навіть із Зеленським.

- Ну, Зеленський - нове віяння, а Гриценко - колишнє, - додає пан Круп’як. - Ну, не вміли наші демократичні сили виставити одного кандидата, почали виставляти одного, другого, третього… Щодо діючого президента Петра Порошенка, то він все, що міг, то зробив. З політики, як сам заявив, не піде. І загалом Порошенко - щасливчик по житті. Він може деколи навіть мінуси у своєму житті перетворити у плюси.

Свита робить короля

Що ж до новообраного Президента Зеленського, то, як каже астролог, легко йому не буде. Зокрема не легко йому зараз, нелегко буде у травні. 

Відео дня


- Змін боятись не варто: в нас є Верховна Рада, Кабмін, не вся влада належить Президенту і нічого загрозливого нема, - каже Іван Круп’як. - Зеленський народився під знаком Водолія - 25 січня 1978 року, народився у повний місяць, а це означає порив величезної енергії. Так, 19 квітня він що робить - відкриті дебати згідно з його натурою, а що людям потрібно відколи існує людство? Хліба і видовищ. Видовище він вміє зробити прекрасно, залишається ще нагодувати. Якщо підбере нормальну команду, будемо мати економіку, будемо мати все. Свита робить короля. Я згадую слова колишнього американського президента Дуайта Ейзенхауера - він сказав: "Я не політик, не економіст, але я буду вірно служити своєму народу". Якщо так буде із Зеленським, все буде добре. Бо люди хотіли змін. І не те, що просто хотіли - так стається, що в Туманності Оріона закладається нова програма, спускається на Землю і грядуть зміни. Зміни у всьому світі, руйнуються старі системи, уклади, інститути. В нас же вийшло - від солодкого до смішного. 

Той був солодким, а той - сміхотворець, додає чоловік. Також наводить аналогію із радянським актором, співаком Володимиром Висоцьким. Мовляв, вони - Зеленський і Висоцький народжені під однаковим числом, в один день. Висоцькому, як і Зеленському, не подобалась чинна влада, система, голос був з хрипотою і ним, як і Зеленським, захоплювались люди. 

“Рулять” Водолії 

Повертаючись до аналізу чинної влади, пан Круп’як каже, що Водолії при владі в Україні і зараз. Приміром, водоліями є голова Верховної Ради Андрій Парубій, прем’єр Володимир Гройсман, Філарет (Патріарх Київський), настоятель ПЦУ Епіфаній. І водолієм є той же Ігор Коломойський. ПЦУ, до слова, зірки прогнозують певні складнощі.  

- А Водолії - це буря, це неординарне мислення, і така ж дія, вони якщо щось задумають, то йдуть до мети, надзвичайно вперті, - каже астролог. - Але хочу сказати, що не треба боятись. Приміром, сьогодні - 25 квітня, а Україна закодована під сімкою, і сьогодні прийняли Закон про мову, а це - вже перемога. Ми - живучі, бо відколи Україна відновила свою державність 24 серпня 1991 року, всі наші президенти живі і ми насправді обирали - часом і не вдало, але обирали на відміну від тієї ж Росії, Білорусі. А в нас є динаміка, в нас відбуваються зміни, процес еволюції. І той же Зеленський відповідає вимогам часу і веде себе виключно в дусі теперішнього часу. Так мало бути і ця хвиля не належить нам. З України має піти нове мислення, нове бачення. Загалом, до 2026 року світ настільки зміниться, що сьогодні ми навіть уявити цього не можемо.


Радить пан Круп’як поспостерігати за тим, як проходитиме присяга новообраного Президента. Адже, як показує досвід, під час складання присяг попередніми президентами були знаки.

- Ющенко присягав двічі. А перед Януковичем зачинились двері, - каже Іван Круп’як. - Коли йшов складати присягу Порошенко по червоній доріжці, то збоку впав солдат. І той солдат народився в той самий день, коли Янукович приймав присягу - 25 лютого. Знову ж ланцюжок. Це означало, що військові дії будуть продовжуватись, війна не закінчиться. 

Про очільників ОДА говорити зарано

Що ж до змін на Тернопільщині, то про них наразі, за словами астролога, важко говорити і зарано поки що. А про шанси тих політиків, про яких подекуди згадують як потенційних очільників, без складання індивідуального гороскопу, неможливо. Приміром, ми поцікавились прізвищами тих, про кого пишуть у соцмережах - радника голови МВС Михайла Апостола та очільника штабу Зеленського на Тернопільщині Віктора Гевка. 

- Що можна сказати без складання індивідуального гороскопу, за датою народження: Михайло Апостол народився 1 січня 1961 року - це Миша і Козеріг, дві одиниці. В ньому закодована першість. Тому, міг би бути такий варіант, - каже астролог. - Щодо Віктора Гевка - дата народження 28 травня 1985, Близнюк. До речі, гармоніює із самим Зеленським, вони - в єдиному дусі. Знак Водолія для Близнюка - знак щастя, розквіту, Зеленський для нього - успіх. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анна

    Йой, почитали, повірили чи посміялись. Ще б ви в житті такі всі реалісти були, коментатори. Колоритний чоловік той ваш Круп'як
  • Ostap Stets

    Водолій в фазі Персеїдів, місяць повний і в зеніті Стрільця, а Марс на 3/4 орбітального циклу зупинився в секторі Купрулу. Це означає, що ви там подуріли всі. Мені це розказав Дажбог, тому інформація достовірна, можете опублікувати в себе на сайті.

    Анна reply Ostap Stets

    Подуріли всі ті 70 відсотків, які голосували за зеленого. Ще буде що розгрібати
  • Василь Матренчук

    А цей "астролог" часом в Болгарii родини не мав???
  • Наталія Юськів

    Не переймайтесь  прогнозами того пана. Його трудова діяльність проходила деякий час в тернопільській  психлікарні, де він працював санітаром. А кажуть, що тривале спілкування з психічно хворими відображається на здоров'ї персоналу. От вам і сімка і водолій
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up