Чому обслуговуючі підприємства Тернополя працюють не за графіком

Чому обслуговуючі підприємства Тернополя працюють не за графіком

На зачинені двері в одному з відділів обслуговуючого підприємства "Коменерго" на вулиці Нечая у редакцію поскаржилася читачка Олена. Жінка стверджує, про зміну графіку роботи паспортиста ніхто не попереджав. 

- Сьогодні о 15.10 прийшла до паспортистки, яка за графіком мала б працювати з 15.00 до 18.00, але просто "поцілувала клямку". Те ж зробили люди, які були зі мною. На моє запитання: "А як то так?", працівник ЖЕКу, який проходив коридором, лише розвів руками: "А от так!", - розповідає жінка.

За словами пані Олени, біля дверей обурювалась ще одна відвідувачка, яка намагалася потрапити у відділ субсидій. Мовляв, працюють по 2-3 години на день і то не за графіком. За версією відвідувачів, такий відпочинок організували собі працівники обслуговуючого підприємства напередодні Зелених свят.

Відео дня

Ми вирішили перевірити цей факт, проте на дзвінок на стаціонарний номер "Коменерго" ніхто не відповів. Ми звернулися за коментарем в Управління ЖКГ і екології Тернопільської міської ради.

- Як повідомили у ТОВ «Коменерго Тернопіль», на дошці оголошень підприємства було оприлюднене повідомлення про те, що сьогодні паспортисти працюватимуть в першій половині дня, а точніше – з 8 до 12 години дня. Зміна у графіку зумовлена тим, що сьогодні передсвятковий день, кажуть у підприємстві. Мешканець, якому, до слова, пояснили ситуацію, може прийти до підприємства у вівторок з 8 до 10 ранку, або, приміром, у середу (тоді паспортисти працюватимуть від 16 до 19 години). Графік роботи паспортистів у вихідні дні тижня можна дізнатися у підприємстві. Також, наголошують у підприємстві, для зручності мешканців, які хочуть отримати довідку про склад сім’ї, дана послуга надається щоденно у робочий час у ЦНАПі за адресою м. Тернопіль, вулиця Острозького, 6, - прокоментувала прес-служба управління.

Журналістам "20 хвилин" вдалося знайти підтвердження на дверях ЖЕКу. Щоправда, вивісили оголошення заздалегідь чи сьогодні, з'ясувати не вийшло. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Коли та лиса гнида вибиралась на "мера", то вона била себе в груди і обіцяла навести порядок в комунальному господарстві. Можна вважати, що обіцянки дотримався, порядок він навів - комунальне господарство в місті розвалено практично вщент. Єдине, що в ньому чітко працює, то збір платежів і його розподіл. Купка тому, купка тому і головне - купка Сірожі, і то систематично.
  • Герасимчук Ростислав

    Ублюдошні нероби
  • Маряна Зубик

    Свекруха сьогодні так само поцілувала клямку в ЖЕКу на Чалдаєва. Була дуже рада такому повороту, особливо тому, що на один день приїхала з села, щоб подати документи на субсидію. Не подала(

    Anonymous reply Маряна Зубик

    Коменерго, до речі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up