День Незалежності тернополяни святкували гучно і з сюрпризами

День Незалежності тернополяни святкували гучно і з сюрпризами

24 серпня на Набережній Тернопільського ставу було дуже людно. Тернополяни та гості міста гуляли, відпочивали, чекали головного гостя свята Pianoбой.

Ще з дня глядачі шукали кращого місця, звідки зможуть спостерігати те, що відбувається на сцені. Люди підходили і підходили, тому з центру потрапити на Набережну було досить складно. Адже на усіх сходинках, що ведуть вниз, розташувалися глядачі, щоб послухати улюблені гурти. Виступали «100Хвилин», «GunzLiveBand». Виконавці тішили присутніх найпопулярнішими українськими та світовими хітами. 

Багато тернополян розмістились на Єлісейських полях. Дехто приніс собі коврики, дехто сідав просто на землю.

Відео дня

Студентка Марія приїхала в Тернопіль за тиждень до початку навчання спеціально, аби відсвяткувати День Незалежності у нашому місті.

- Я не змогла пропустити нагоду побачити вживу концерт гурту, який мені дуже сподобався на фестивалі “Файне місто”, - розповідає дівчина. - Хотілося тут зустрітися з друзями, адже за літо я встигла засумувати за Тернополем.

 «PIANOБОЙ» з'явився на сцені близько 22.00.

- Хочу розпочати свій виступ з пісні, авторські права на яку належать кожному з українців, - зазначив соліст Дмитро Шуров. - Це музика, з якою в серці кожен спортсмен, кожен музикант, кожен воїн, кожен патріот представляє нашу країну усьому світу. Я думаю, що у Файному місті не потрібно казати, щоб ми співали її разом. Бо це - наш гімн.

Разом з першими нотами на піаніно з Дмитром Шуровим гімн України співали усі тернополяни.

Після цього усі присутні могли насолоджуватись улюбленими піснями.

Дехто намагався танцювати, про людей зібралося чимало, тому не кожному це вдавалося.

- Дуже багато людей, - коментує тернополянин Ігор. - Важко і підійти ближче до сцени, і потім вийти з того натовпу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Anonymous

    алкашня без коментарів, тепрнополянам лиш би бухати, краще б гроші на схід дали
  • Андрій Киричук

    Є такий тип людей,яким  все не так,  тріпачі

    Олег Кухта reply Андрій Киричук

    Як не маєш щось мудре сказати то краще промовчи, це до тих які інших називають тріпачами. І от по таких «людях» одразу видно що якщо не гепають з кулеметів по їхніх рідних і по їх хатах тоді не має приводу для жалоби і співчуття, війна не на їхньому подвірї можна «празднувати», лиш би привід знайшовся.

    Наталія Солевич reply Андрій Киричук

    Це ви про тип людей сімі загиблих чи може сімі військовослужбовців які або зараз в пеклі на сході або пройшли це!Ви себе до якого типу відносите!
  • Юрій Ісаєв

    Невже світло не вирубалось знову? Я думав це традиція робити блекаут
  • Дубоделов Эдуард

    Бидло не вчило исторію.Ще в Римський імперії,щоб плебейському бидлу замилити очи,та відволікти від негаразд,давали хліба та видовища!!!Бидло бухе ,до бидлокультури привчають дефіліадами,квестами.А ненька Україна котиться в прорву,обкрадаеться,руйнуеться.Потім ті хто зможе протерезвити зрозуміють, та побачать наслідки вакханалії...........
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up