Партнер рубрики Події

Гурт “Фіра” зняв кліп про сходження тернополянина на Говерлу на інвалідному візку

Гурт “Фіра” зняв кліп про сходження тернополянина на Говерлу на інвалідному візку

Кліп на пісню "Далі" гурт "Фіра" зняв під час проекту «Мрія на всіх» на Говерлі. Презентація кліпу відбулася 21 серпня у "Палаці кіно". 

Ще при вході усіх гостей зустрічали головний герой кліпу - Сергій Ткачук та солістка гурту “Фіра” Ірина Музика. У коридорі можна було побачити колаж з фотографіями на Говерлі та туристичне спорядження.

15-річний Сергій не поспішав у зал.

Відео дня

- Я побуду тут, ще має прийти багато моїх знайомих, - казав хлопець.

Нагадаємо, що 7 липня 15-річний Сергій Ткачук підкорив Говерлу. Тернополяни на спині по черзі несли на гору хлопця, який пересувається на інвалідному візку.

- Коли я потрапив на Говерлу, зрозумів - неможливого немає, - коментує юнак. - Ніколи не потрібно боятися розповідати людям про свої мрії та бажання. Можливо, колись одна із найзаповітніших мрій здійсниться.

Про композицію “Далі” гурту “Фіра” хлопець відгукується із захопленням.

- Те, що я стану героєм кліпу, було для мене дуже неочікувано, - розповідає Сергій Ткачук. -  Я ж не супер-зірка, а простий хлопець. Зараз цікаво подивитися на готову роботу. Пісня просто супер. Вона ніби була написана спеціально для нашого сходження. Кожне слово ми відчували, переживали на собі.

Солістка гурту “Фіра” Ірина Музика розповіла, що пісня була написана ще рік тому. Та у студії  записали її лише на початку літа.

- Пісня про похід в гори. Про те, що потрібно йти далі під грозу, - каже Ірина Музика. - Тому ми хотіли зняти відео з походу, звісно що це мало бути у Карпатах. Згадала про допис Лілії Проць про те, що збираються втілити мрію Сергія Ткачука. Нас взяли в команду. Відеорядом до пісні стали реальні моменти, яких ніхто не ставив і не готував. Просто зібралися люди, які готові щось робити не лише для себе, а й для інших. Жертвувати собою, своїм часом заради чиєїсь мрії. Думаю, що пісня будуть співати, відео переглядатимуть. Цим кліпом ми хотіли мотивувати людей, сказати “Мрійте, не опускайте рук!”. Якщо людина на інвалідному візку може втілювати мрії в реальність, то ми з вами й поготів.

Ірина музика розповіла, що оператор Андрій Денчук чудово справився із завданням, адже потрібно було не лише знімати, а й нести із собою на Говерлу всю апаратуру.

- Чудові ідеї щодо монтажу висловив і автор слів Остап Барановський, - коментує солістка. - Кліп перевершив усі мої очікування.

На презентацію композиції завітали і організатори проекту, і волонтери, які допомагали Сергію підніматися, а також родичі та близькі хлопця. Зал був майже заповнений.

Як подяку усім, хто допоміг здійснити мрію, Сергій Ткачук заспівав пісню. Присутні ледь стримували сльози.

Завершилася презентація виконанням композиції “Далі” гурту “Фіра” разом з Сашком, волонтерами та гостями.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Петро Білецький

    Респект тіпу!!! Заставив чотириногих занести його на Говерлу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:03 Як прикрасили Тернопіль до Великодня: підбірка локацій для фото photo_camera 11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up