Партнер рубрики Події

ГО «Самооборона Тернопільщини» разом із небайдужими мешканцями зупинили зухвалу вирубку дерев по вул. 15 Квітня.

  • Ірина Чорна
ГО «Самооборона Тернопільщини» разом із небайдужими мешканцями   зупинили зухвалу вирубку дерев по вул. 15 Квітня.
Свідомі громадяни звернулися до ГО «Самооборона Тернопільщини» про допомогу. 25.03.2015р. двоє невідомих чоловіків, озброївшись бензопилою, сокирою, ручною пилкою та драбиною намагалися зрізати дерева обабіч дороги. За свідченнями мешканців, крону дерева обрізали 24.03.15р., а 25.03.15р. почали зрізати стовбур, мешканці мікрорайону намагалися їх зупинити.

     25.03.2015р. двоє невідомих чоловіків, озброївшись бензопилою, сокирою, ручною пилкою та драбиною намагалися зрізати дерева обабіч дороги. За свідченнями мешканців, крону дерева обрізали 24.03.15р., а 25.03.15р. почали зрізати стовбур, мешканці мікрорайону намагалися їх зупинити.



Відео дня

     Жодних документів із дозволом на вирубку чи зачистку дерев у чоловіків не було. Стверджували, що діють за розпорядженням начальника, потім головного інженера ЖЕК(у) №12.

      Ми попросили зателефонувати людині, яка дала вказівку для виконання цих робіт. З’явився працівник ЖЕК(у) №12 Б.С. Максимів, якого чоловіки викликали телефонним дзвінком і попросили підтвердити, що він давав дозвіл на зрізання.

                       Б.С.Максимів категорично заперечив свою причетність. 

     Після кількох телефонних розмов, один із правопорушників утік, інший, взявши вину на себе, заявив, що діяв самовільно.

Зверніть увагу, що працівник ЖЕК(у) Б.С.Максимів, хоча і заперечує свою причетність, насправді давав вказівки цим «лісорубам» і є задокументованим до на фото (в центрі). 


   Оперативно реагуючи на незаконні дії громадян, ми викликали працівників ЖЕК(у)№12, міліції, Держекоінспекції, RІА 20minut.ua. Телефон муніципальної міліції 25-08-62 не відповідав.

     Встановлено, що дані громадяни не є працівниками ЖЕК(у), як вони стверджували. Майстер дільниці та начальник ЖЕК(у) №12 Б.С. Гевко підтвердили, що дозволу ні на вирубку, ні на зачистку дерев не давали. 

 


     Гілля та куски стовбура лихварі складали на внутрішньому подвір’ї ТОВ магазину «Молодіжний» ЛТД керівник С.С.Мурадян. 


     Ймовірно, замовлення на крадіжку деревини, вступивши у змову, зробили…буде встановлено слідством.

     Просимо начальника ЖЕК(у) №12  Б.С. Гевко провести службове розслідування дій свого працівника Б.С. Максиміва на предмет зловживання службовим становищем.

     ГО «Самооборона Тернопільщини» висловлює подяку працівникам міліції за оперативне реагування на протиправні дії зловмисників. Висловлюємо надію на встановлення особи замовника та належну правову оцінку дій зловмисників.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up